Muscletech whey protein alınır mı?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Ramazandan sonra spora tekrar döneceğim ve bu suplement olayını araştırıyorum şimdiden. Gündüz iş güç olduğu için yemek yapıp yeme mevzusunu pek yapamıyorum. Proteinimi yeterince karşılamam pek mümkün görünmüyor. Aile evinde yaşadığım için her gün tavuk pilav da yemem mümkün değil. Protein arayışına girdim daha önceden mysuplement kullandım ama tadı o kadar iğrençti ki içemedim. HIQ'den gainer almıştım o da çok iğrençi. Tek beğendiğim suplemet gainer olarak nutrade oldu. Şimdi baktığımda Türk üreticilerden almak yerine ithal protein tozu almayı araştırıyorum. 1000 TL fazla verip ne olduğu belli olmayan ürün yerine bilinen bir ürün almayı düşünüyorum. Gözüme optimum çarpmıştı ilk ama biraz daha araştırdım ve başlıkta yazan muscletech whey protein gözüme çarptı kullanan var mı sizce bu kadar çok para vermeye gerek var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Muscletech eski ve iyi bir markadır tercih edilebilir. Ben Türkiye'nin ithal protein bitki örtüsü olmaya başlayan Scitec kullanıyorum. Aralarında aman aman bir fiyat farkı yok. Bence ikisi de fiyat olarak yerli ve milli sömürücülere göre daha tercih edilebilir.

Optimum iyi bir marka ve ürünleri gayet iyi. Fiyatlar uygunken tercih ettiğim tek markaydı. Fiyatlar uçunca almayı bıraktım. Açıkçası fiyatlar uygun olsa yine optimum alırım ama Scitec ile arasında pek bir fark hissetmedim, bir fark olduğunu da sanmıyorum. Dolayısı ile muscletech ile de optimum arasında aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.

Muscletech eski ve iyi bir markadır tercih edilebilir. Ben Türkiye'nin ithal protein bitki örtüsü olmaya başlayan Scitec kullanıyorum. Aralarında aman aman bir fiyat farkı yok. Bence ikisi de fiyat olarak yerli ve milli sömürücülere göre daha tercih edilebilir.

Optimum iyi bir marka ve ürünleri gayet iyi. Fiyatlar uygunken tercih ettiğim tek markaydı. Fiyatlar uçunca almayı bıraktım. Açıkçası fiyatlar uygun olsa yine optimum alırım ama Scitec ile arasında pek bir fark hissetmedim, bir fark olduğunu da sanmıyorum. Dolayısı ile muscletech ile de optimum arasında aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.

Optimumun gainerini almayı düşünüyorum hocam onu kullandınız mı acaba? Servisi 1250 kalori diyor da o kadar kullanırsam gainer dayanmaz. O kadar da bütçem yok.

Muscletech Amerika üretimi ve kaliteli whey proteini içeriyor. Amerika üretimi olduğu için diğer markalara göre biraz pahalı ve içeriği aşırı özel değil, yani pek bir farklılık yok. Optimum Nutrition, BigJoy, Hardline gibi markalarla aynı değerde protein veriyor (24g). Çözünürlüğü ve tadı da iyi. Fiyat/performans açısından mantıklı olanlar BigJoy & Hardline; kalite/marka açısından mantıklı olanları sorarsan Muscletech & Optimum diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı