Mushkin marka RAM alınır mı?

DDR4 Kullananlar bilmez. Zamanında DDR2 ve DDR3te OC. perforsmanlarıyla ün yapmış firmaydı. DDR4 olanlar ülkemizde pek olmadığı için marka bilinirliği düşük. Yıllarca DDR3 serisi belleklerini kullandım.
RAM'de markadan daha önemli olan bellek çipini kimin ürettiğidir. Marka ikinci planda kalır. Düşük cl değerine sahip RAM istiyorsan Samsung bellek çipleri tercih etmelisin.
RAM'lerin anakarta tanımlı profilinin olması da son derece önemli. Saatlarce ayar yapıp stabil çalışması için testler ile uğraşmak yerine ön tanımlı RAM profilini seçmek büyük kolaylık sağlıyor. OC yapacaksan muhtemelen kayıtlı RAM profili seni zaten tatmin etmeyecektir
 
kingston 2400mhz 16x2 32 gb ram kullanıyorum ve update etmek istiyorum, mushkin in test sonuçlarını nette bulamadım, 3600 mhz lik gecikme değeri düşük 32gb ram bakıyorum ama böyle test sonuçları olmayınca kararsız kalıyor insan, kingston 2400mhz 16x2 32 gb ram den sonra 3600 mhz lik yada farklı ama daha hızlı, performansını hissedebileceğim ne önerirsiniz?
 
Mushkin markası bu yorum yazan arkadaşların yaşından büyüktür. İkincicisi o Corsair Kingston'dan kalitedir. ABD ordusunda en ileri teknoloji ürünleri sağlar. O Corsair'in sahte ömür boyu garantısı gıbı değil. Götür Vatan'a arızalansı, n sizi koyuncu elektroniğe boğaziçi ıvır zıvır a yönlendirıyorlar. Onlarda öyle garanti olmaz diyor. Elimde çok sayıda arızalı Corsair, Kingston RAM var. OCZ ve GeIL'de cok arızalanır. En iyi RAM muskindir. 2005'lerde donanım sitesi Mesut Çevik çok kullanırdı. Bilmediğiniz mala laf atmayın, yorum yazmayın. Bilmiyorum deyin.
Mushkin markası, bu yorum yazan arkadaşların yaşından, büyüktür.Bir ikincicisi o corsair, kingston geilden ,daha kalitedir .Abd ordusunda en ileri teknoloji ürünleri sağlar .O corsairin sahte ömür boyu garantısı gıbı değil.Götür Vatan'a arızalansın, sizi koyuncu elektroniğe, boğaziçi, ıvır zıvır a yönlendiriyolar. Onlarda öyle garanti olmaz diyor elimde çok sayıda arızalı corsair, kıngston ram var.Ocz ve geilde cok arızalanır en iyi ram Muskindir.2005 lerde donanım sitesi mesut çevik çok kulanırdı. Bilmediğiniz mala laf atmayın yorum yazmayın .bilmiyorum deyin .
 
Son düzenleme:
Mushkin ilk overclock yapabilen RAM'ları üretti. Bizim kekoların duymamsı normal nasaya çalışıyorlar. Dünyanın en kaliteli RAM'idir. OCZ, Corsair kullandım rezil.
 

Geri
Yukarı