Hortlatma gibi olacak ama ben bu konuyu nasıl kaçırırım. Mustang dendi mi köstebek gibi ordan burdan fırlayıp dururum yemin ediyorum. Ayrıca bu hastalık değil başka bir şey bu.
Nasip olursa bir takım sorunlarım var. Onları halledip seneye ehliyet yaşım geliyor ve bebeği alabilme durumum doğabiliyor. Tabi bunların hepsi düşünce. Olmayacak ama işte böyle avutuyoruz kendimizi... :'(
Bu da bir kaç ay önce çektiğim V6 motor Ford Mustang'in önden bir takım görüntüsü.
V6 amerikan ruhuna aykırı. V8 olmalı. V6 japonların ikiz turbolu oyuncaklarına daha çok yakışıyor. Bir de 2.3 ecoboost koydular ya, helal olsun. Mustang'ı V8 almayacaksam almam doğrusu.
V6 amerikan ruhuna aykırı. V8 olmalı. V6 japonların ikiz turbolu oyuncaklarına daha çok yakışıyor. Bir de 2.3 ecoboost koydular ya, helal olsun. Mustang'ı V8 almayacaksam almam doğrusu.
Dostum, 2.3 Ecoboost ile kabul edebileceğim tek araba yeni Focus RS. Mustang basınca kükreyecek, durduğu yerde okşanan bir kedi gibi hırlayacak. Mustang budur!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
Dostum, 2.3 Ecoboost ile kabul edebileceğim tek araba yeni Focus RS. Mustang basınca kükreyecek, durduğu yerde okşanan bir kedi gibi hırlayacak. Mustang budur!!! [emoji23][emoji23][emoji23]