Haklısın abi mustang, camaro , charger veya skyline hastalıkları başkaları tarafından anlaşılamıyor o süperşarj ın emişi... Anlayamazsınız .Anlayamazsınız... O motorun çıkardığı ses, o bateri solo kıvamında içinizde yarattığı titreşim.
3.7 lt 300 hp'lık modelini kullanma şansım oldu, kendi arabama üvey evlat muamelesi yaptım aylarca.
V6 amerikan ruhuna aykırı. V8 olmalı. V6 japonların ikiz turbolu oyuncaklarına daha çok yakışıyor. Bir de 2.3 ecoboost koydular ya, helal olsun. Mustang'ı V8 almayacaksam almam doğrusu.
Dostum, 2.3 Ecoboost ile kabul edebileceğim tek araba yeni Focus RS. Mustang basınca kükreyecek, durduğu yerde okşanan bir kedi gibi hırlayacak. Mustang budur!!! [emoji23][emoji23][emoji23]Ya senin isteğin V8 olsun ya.Al bu da benden gelsin. Avrupa versiyon ama idare et.
Yalnız alacak olursam Ecoboost alabilirim galiba.Acımasızsın dünya! Bana Mustang veriyorsun onu da tam vermiyorsun. Eki Görüntüle 181662
Dostum, 2.3 Ecoboost ile kabul edebileceğim tek araba yeni Focus RS. Mustang basınca kükreyecek, durduğu yerde okşanan bir kedi gibi hırlayacak. Mustang budur!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
Bunu neyle yapmayı planlıyorsun? (Lütfen WAREX deme!!!)[emoji23]Onu da kükretiriz biz.Ecoboost Mustang'te ise alışacak o kaçarı yok.
![]()
Bunu neyle yapmayı planlıyorsun? (Lütfen WAREX deme!!!)[emoji23]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.