Mustang lüks araba mı?

Yerli üretim olduğu için muadillerine göre fiyatı düşük olacak hem de vergi bakımından avantajlı olacaktır. Elektrikli araç olarak Tesla'dan çok TOGG göreceğiz yollarda bunu anlamak zor değil.

Burada anlatmak istediğimi galiba anlatamadım TOGG çıktığında millet şahinini satıp TOGG alacak demiyorum. Anlatmak istediğim TOGG üretildiğinde örneğin Tesla'ya karşı fiyatı daha ucuz olacak muhtemelen.

Lüksten öte bir şey Türkiye için. Lüks demek D segmenti ve yukarısı için denebilir. Bu araç daha çok spor/peformans odaklı haz almak için bir model.

Ne alaka üretilen TOGG'un Türkiye'de standart olacağına inanıyor musun şimdi sen.

Arkadaşın söylediğini anlamak çok da zor değil aslında. Tofaş ucuz araç kategorisinde üretilmiş ve ithal araçlara göre çok satmış, bugün egea onun devamı gibi düşünebilirsiniz. TOGG ülkede tabii ki standart olmayacak fakat muadili ithal olanlara göre daha çok satılacak. Zira Bugatti Almanya'da standart mı? Veya Ferrari İtalya'da Tofaş gibi mi satıyor? ya da rolls royce İngiltere'nin Tofaş'ı mı?

Mustang Amerika'da çerez parası. Türkiye'de ise hayatın boyunca çalışsan bile alamayacağın bir rüya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…