Sosyal Kullanıcısı
Kilopat
Türkiye şartlarında her şey lüks xd
Dolar 11 TL
Türkiye'de artık Renault bile lüks bırakın Tofaş'ı :/
Renault rolls royce niyetine kullanılıyor.
Türkiye şartlarında her şey lüks xd
Dolar 11 TL
Passat o kadar oldumu bildiğim kadarıyla 500k-700k civarı diye biliyorum.
Doğrusu bu gidişle 1 milyon TL ulaşır maalesef.
Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum.Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Çoktan oldu bile Daha dolusu yokmuşVw dediğin araba ekonomik bi arabadır fiyatlara bak
Öyle hocam bende Golf var güzel araba ama yani şaka gibi rakamlar suan ettiği fiyata 4 yıl önce 2,3 yaşında bmw 3.20d alabiliyorduk.Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum.
Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum.
Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence.Passat en balon arabadır zaten. O araba bırak 1.5 milyonu maksimum 800 bin eder.
Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence.Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence.
Aynen öyle Passat yerine superb yada 508 güzel duruyor tasarım olarak güzeller.Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.