Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 19 Kasım 2021 #31 LittleGamer dedi: Türkiye şartlarında her şey lüks xd Dolar 11 TL Genişletmek için tıkla... Türkiye'de artık Renault bile lüks bırakın Tofaş'ı :/ Renault rolls royce niyetine kullanılıyor.
LittleGamer dedi: Türkiye şartlarında her şey lüks xd Dolar 11 TL Genişletmek için tıkla... Türkiye'de artık Renault bile lüks bırakın Tofaş'ı :/ Renault rolls royce niyetine kullanılıyor.
GTD Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #32 Timur58 dedi: Passat o kadar oldumu bildiğim kadarıyla 500k-700k civarı diye biliyorum. Doğrusu bu gidişle 1 milyon TL ulaşır maalesef. Genişletmek için tıkla... Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Çoktan oldu bile Daha dolusu yokmuş Vw dediğin araba ekonomik bi arabadır fiyatlara bak
Timur58 dedi: Passat o kadar oldumu bildiğim kadarıyla 500k-700k civarı diye biliyorum. Doğrusu bu gidişle 1 milyon TL ulaşır maalesef. Genişletmek için tıkla... Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Çoktan oldu bile Daha dolusu yokmuş Vw dediğin araba ekonomik bi arabadır fiyatlara bak
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2021 #33 GTD dedi: Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Çoktan oldu bile Daha dolusu yokmuş Vw dediğin araba ekonomik bi arabadır fiyatlara bak Genişletmek için tıkla... Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum.
GTD dedi: Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Çoktan oldu bile Daha dolusu yokmuş Vw dediğin araba ekonomik bi arabadır fiyatlara bak Genişletmek için tıkla... Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum.
GTD Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #34 Timur58 dedi: Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam bende Golf var güzel araba ama yani şaka gibi rakamlar suan ettiği fiyata 4 yıl önce 2,3 yaşında bmw 3.20d alabiliyorduk.
Timur58 dedi: Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam bende Golf var güzel araba ama yani şaka gibi rakamlar suan ettiği fiyata 4 yıl önce 2,3 yaşında bmw 3.20d alabiliyorduk.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #35 Timur58 dedi: Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Passat en balon arabadır zaten. O araba bırak 1.5 milyonu maksimum 800 bin eder.
Timur58 dedi: Volkswagen normal sıradan araba diye biliyorum ve 1 milyon olması motor kaynaklı motor vergisi fazla var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Passat en balon arabadır zaten. O araba bırak 1.5 milyonu maksimum 800 bin eder.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2021 #36 SEMIKAANCAKIR dedi: Passat en balon arabadır zaten. O araba bırak 1.5 milyonu maksimum 800 bin eder. Genişletmek için tıkla... Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence.
SEMIKAANCAKIR dedi: Passat en balon arabadır zaten. O araba bırak 1.5 milyonu maksimum 800 bin eder. Genişletmek için tıkla... Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #37 Almanya fiyatları bu şekil. Orada yaşayan bir mühendis, doktor veya avukat rahatlıkla alabilir. Ford Mustang gebraucht kaufen bei AutoScout24 Ford Mustang Gebrauchtwagen gesucht? Hier finden Sie aktuelle Ford Mustang Angebote bei AutoScout24, dem europaweit größten Online-Automarkt. www.autoscout24.de
Almanya fiyatları bu şekil. Orada yaşayan bir mühendis, doktor veya avukat rahatlıkla alabilir. Ford Mustang gebraucht kaufen bei AutoScout24 Ford Mustang Gebrauchtwagen gesucht? Hier finden Sie aktuelle Ford Mustang Angebote bei AutoScout24, dem europaweit größten Online-Automarkt. www.autoscout24.de
GTD Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #38 Timur58 dedi: Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence.
Timur58 dedi: Passat aslında konforlu güzel araba kullanmışlığım var maalesef bizim ülkemizde gereksiz abartılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2021 #39 GTD dedi: Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Passat yerine superb yada 508 güzel duruyor tasarım olarak güzeller.
GTD dedi: Bence superb daha güzel duruyor 2021 tasarım olarak bakıldığında passatın 2,3 ceket üstünde gibi daha premium bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Passat yerine superb yada 508 güzel duruyor tasarım olarak güzeller.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #40 Türkiye'de Ultra lüks denilebilir.