Mutfak için kaliteli görüntü veren TV önerisi

maviplanet

Hectopat
Kendi mutfağımda keyif alarak izlemek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mutfağımız dikdörtgen şekilde ve uzun kenarın ortasında, duvara dayalı yemek masamız var. TV'yi de nasip olursa tam mutfak masamızın üzerine duvara monte edeceğiz. Hal böyle olunca tam karşıdan ziyade. Masanın 2 ince kenarında oturanların TV'nin sağ ve sol kenar açılarından geniş açı ile rahat izliyebildiği bir TV önerisi rica ediyorum.

Sanırım mutfak için 80 ekran civarı yeterli olur. Görüntü kalitesini gerçeğe yakın olsun istiyorum. En iyi tonu ya da en iyi siyah rengi aramasam da, geniş açı ile yanlardan bakınca iyi ki bu TV'yi almışım dedirtecek bir televizyon arıyorum. TV ince kenarlı ve duvardan çok kalın olmazsa daha kullanışlı olur.

2-3 yıl önce Sony marka 55 inc bir TV almıştım ve özellik olarak bayağı iyi idi ve iyi ki almışım diyorum çünkü renk kalitesi olarak çok doğal ve abartısız.

Şimdiden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Samsung ve LG markaları öneririm kalite olarak. Fakat ben mutfağa bu kadar kaliteli TV koymama taraftarıyım. Mutfak kullanımınıza göre yemek buharı vs ömrünü oldukça olumsuz etkileyecektir.

bende fikir edinmek için soruyorum zaten.
Ben şu tarz bir ayak ve en ucuzundan 60 Hz bir monitör düşünüyorum bir süredir. Hem işi bitince gizlenebilir, hem de karşıdan izlemiş olursunuz.

Ben şu tarz bir ayak ve en ucuzundan 60 Hz bir monitör düşünüyorum bir süredir. Hem işi bitince gizlenebilir, hem de karşıdan izlemiş olursunuz.

mutfağımda şuan 37 ekran tüplü tv var ve sizin paylaştığınız linkte mutfak dolaplarına gizlenmiş gibi duran tv ile aynı yeri paylaşıyor. Artık tüplü tv`lerin devri kapandı ve tezgahta biraz yer de açılmış olur ümidi ile masanın üzerine, duvara monte etmek istedim.

önerebileceğiniz beğendiğiniz tv modeli var mı ya.

mutfağımda şuan 37 ekran tüplü tv var ve sizin paylaştığınız linkte mutfak dolaplarına gizlenmiş gibi duran tv ile aynı yeri paylaşıyor. Artık tüplü tv`lerin devri kapandı ve tezgahta biraz yer de açılmış olur ümidi ile masanın üzerine, duvara monte etmek istedim.

önerebileceğiniz beğendiğiniz tv modeli var mı ya.
TV'lerle pek aram yok açıkçası ve epeydir takip etmiyorum modelleri vs ama dediğiniz açıdan rahatça izleyebilmek için parlamayan, mat bir ekran tercih edilebilir 🤔

mat ekranlar LG de mi oluyor genelde.
LG'lerde çift cam parlak oluyordu eskiden ama şu an mat modelleri var mı bilmiyorum. Samsung'larda olabilir(?)

EK: Samsug'larda Monitör TV diye yeni bir model çıkmış ama sanırım uydu alıcısı vs olmadan dahili olarak Android TV tarzı bir şey. Fakat içindeki yazılım Android değilse uzak durun, 2 yıl sonra güncelleme vs almaz :/

Son düzenleme:
Lütfen marka takıntısını bırakın. Marka önemsemeyecek şeylerden biri görüntüleme teknolojileri. Çünkü panel tiplerine bakarsak LED ve OLED. Bunlarda kusursuz denk gelmek imkansız. LG alırsınız kusurlu çıkar, ismini duymadığını bir marka alırsınız kusursuz çıkar ki çok fazla kusurlu ürünü mevcut LG, Samsung, Philips en güvenilen üç markanın. Yanlış anlamayın kötü demiyorum! Demek istediğim şu LED teknolojisinde ışık sızması, bulutlanma gibi sorunlara denk gelmek çok yüksek ihtimal. Bütçe belirtirseniz size uygun TV'yi atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı