Mutlu musunuz?

Mutlu musun?

• Oy verenlerin toplamı
    58
Mutluluk ile mutsuzluk arası bir durumdayım, bu sebeple iki seçeneği de işaretlemedim. Bu gelecekte değişebilir hatta değişecektir.

Benim mutluluğumu 8 ay önce aldı benden hayat tek mutluluğum babam ve annemiş
Çok üzüldüm hocam. Başınız sağ olsun, mekanları cennet olsun. Güçlü kalın, zamanla her şeyi öğretiyor hayat.

Mutlu musun, mutlu değil misin?

Mutlu değilim. Mutlu olmak için nedenim yok. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Eskisi kadar güzel de değil. Hayatım yanlış. Her şey baştan yanlış. Ben yanlışım.

Mutluyum. İki ayağım yere basıyor. Bir engelim yok çok şükür ve normal bir hayatım var. İnsan her şeyini saniyeler içinde kaybedebilir ve o ana dek hiçbir şeyin kıymetini bilmeyebilir. Elimizdeyken bunların farkında olmak lazım.

Ölmediğim her gün için şükür edip mutluluk duyuyorum, bence yeterli mutluluk duymak için.

Annem sağ babam rahmetli oldu sağ olun.

Mutluyum. Aslında çoğu şeye hevesim yok, yaptığım şeylerden de az keyif alıyorum. Fakat dünyaya tek bir sefer geldiğimin farkındayım. O yüzden yaşadığım kötü şeyleri, yaşam koşullarını, maddi durumu vs. kafaya pek takmıyorum. Herkes isterdi Avrupa'da, Amerika'da doğmayı ama Afrika ülkesinde doğmadığımız için yine şanslıyız. O yüzden önüme bakıp kafaya takmadan hayattan keyif almaya çalışıyorum.

Açıkçası 1.derece bir kayıp olmadığı sürece mutsuzum demek çok abartı olur, burada 50 kişi varsa bunun sadece 2'si 3'ü ciddi sağlık sorunlarından geçti, gerçekten önemli bir sağlık sorunu başınıza gelince işte o zaman mutsuzluk ne tadıyorsunuz, onun için kolay kolay mutsuzum dememek lazım," 99 problemin vardır, 1 sağlık problemin çıkar, ve geriye 1 problemin kalır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…