Mutlu olduğum işi yapmak istiyorum

Vi Sorger

Picopat
Yer
Sihirdar Vadisi
Dostlarım selamlar, ben 16 yaşındayım ve LoL oynamayı çok seviyorum. Zevk alıyorum kısacası. Lafı çok uzatmak istemiyorum. Bu oyuna ilk olarak 2018 şubat ayında başladım. Temmuz ayına kadar oynadım 300 ile 500k arası bir Kayn puanımın olduğunu hatırlıyorum. Bende biraz unutkanlık var kusura bakmayın. O zamanlar biraz küçüktüm ligim gümüş idi. 2020 Nisan ayında tekrar başladım ve gümüşde yine süründüm fakat kendimi geliştirdikçe lig atladığımı fark ettim. Profesyonel oyuncuları izleyerek closer, canyon gibi oyunları yani, ligimi Master'a kadar çıkarttım.1.5 milyon Kayn'ı tek hesapta kastım fakat birkaç hesabımda işte 100K-300k arası değişen puanlarla birlikte yaklaşık 3.5 milyon Kayn'ım vardır çünkü sürekli Kayn oynuyorum yani en iyisi olmak istiyorum benden daha iyi kimse oynayamasın istiyorum.(kaynı).dostlarım şimdi ben e sporcu olmak istiyorum. Bu işten yani bu oyundan para kazanmak kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Arkadaşlar ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bakın bu ergenlik tribi falan veya gelip geçici bir heves değil. Şükür her şeye aklım çalışıyor. Ben bu işi meslek olarak yapmak istiyorum. 17-18 saat aralıksız LoL oynamışlığım da var. Ne yapmalıyım arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.

Ormancı rolünde Pro Player olmak istiyorsan şampiyon havuzun geniş oyun bilgin çok iyi olmalı. Kayn ile yaptığın 882 milyon puan hiçbir önemi yok kaç tane profesyonel maçta Kayn picklendiğini gördün. Nasıl tam bir e-sporcu olursun bilmem ama TR serverinden sayılı e sporcu çıkıyor.

Profesyonelliğe adım için takım kurmalısınız. Turnuvalara katılıp başarı elde etmelisiniz. Uzun bir süreç.

Sadece Kayn ile yükselip diğer şampiyonlar ile yükselemiyorsan e-Spor hayalleri kurmamanı tavsiye ederim.

Bence kendini tek bir alanda geliştirme. E sporcu olman için sadece iyi oynamak gerekmez takım olarak oynican ve kendini sosyallik gibi alanlardada az çok geliştirmen iyi olur.
Futbolculardan örnek veriym dostum iyi oynayıp da konuşamayan, zekası düşük futbolcular görmüştürsün. Peki nedeni nedir zamanlarını sadece top koşturmaya ayırdıklarından diğer taraflarını oldukca geri tuttular.
Mesela iyi bir İngilizce gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı