Mutsuz olmak

885108

Picopat
Son zamanlarda çok mutsuzum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Kimse benimle konuşmuyor. Discord'u kullanmayı bıraktım, istediğim arkadaşları bulamıyorum ve başıma iki tane kötü olay geldi. Danışacağım kimse yok, hatay'dayım ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?

Son zamanlarda çok mutsuzum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Kimse benimle konuşmuyor. Discord'u kullanmayı bıraktım, istediğim arkadaşları bulamıyorum ve başıma iki tane kötü olay geldi. Danışacağım kimse yok, hatay'dayım ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?

Mutsuzsanız paranız yok demektir hocam o zman tek çareniz oyun oynamak indirin bir şeyler oynayın.

Farklı şeyler yapmalısın. Burada sana şunu yap dememiz saçma olur.

Yaşadığın şeyleri atlatamazsan da ileride daha büyük sorunlar yaşarsın yani hayatın döngüsü böyle. Acı şeyler yaşarsın ve unutman gerekir unutamazsan acı katlanır.

Arkadaş konusu ise en kolay şey. Dışarı çıktığında bir şey yaparken benzerini yapanlarla sohbet etmeyi deneyebilirsin.

Yaşadığın şeyleri atlatamazsan da ileride daha büyük sorunlar yaşarsın yani hayatın döngüsü böyle. Acı şeyler yaşarsın ve unutman gerekir unutamazsan acı katlanır.

Arkadaş konusu ise en kolay şey. Dışarı çıktığında bir şey yaparken benzerini yapanlarla sohbet etmeyi deneyebilirsin.

Arkadaş bulmak eğer sosyal anksiyete bozukluğu vb. durumlara sahipseniz kolay değil. Şu an durumumuz belli yani sosyalleşmek bazı insalar için zor olabiliyor özellikle Türkiye'de.

Eskiden çok yakın olduğum arkadaşlarım bana ihanet ederek milli değerlerimle alay ettiler. Ben hep vatansever biri olmuşumdur, ancak kimse bana güvenmiyor. Hatay'ın doğuda olması nedeniyle burada iyi insanlar olmadığını düşünüyorum. Üstelik zeka durumum da üniversite okumama izin vermiyor.

Gece klüplerinde takıl.

Alkol hiç işim değil, maalesef. Ayrıca, gece kulüplerinde bir tanıdığımın darp edildiğini gördüğüm için, oralara gitmekten çekiniyorum.

Her şeye küserek mutlu olmayı istemek doğru değil maalesef. Özgüven eksikliği var ise spor yapılabilir özgüven arttırıcı bir şey oluyor uzun dönemde.

Yapacağınız şey farklı şeylere yönelmek maalesef başka yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı