Mutsuzluktan nasıl kurtulunur?

Yer
Hollanda
Hiçbir şey yolunda değil. Çok fazla stres yapıyorum gelecek için. Nasıl düşüncelerimi değiştiririm? Ayrıca üzgün müzik önerisine açığım.

Yabancı müzik olmasın yeter.

Son düzenleme:
Hocam mutlu müzikler dinleyince de pek fark etmiyor.

Sadece müzikle olacak iş değil tabii ki. Ha ben de pek farklı değilim aslında ama mutsuzluk ve stresi daha da baskılıyorsun şarkılar ile. Herkesin dertleri var ama dertlerinizi ağırlaştıracak aktivitelerden kaçınmaya çalışın. Mutlu insan yoktur, mutlu olmaya çalışan insan vardır.

Sadece müzikle olacak iş değil tabii ki. Ha ben de pek farklı değilim aslında ama mutsuzluk ve stresi daha da baskılıyorsun şarkılar ile. Herkesin dertleri var ama dertlerinizi ağırlaştıracak aktivitelerden kaçınmaya çalışın. Mutlu insan yoktur, mutlu olmaya çalışan insan vardır.

Hocam benim dibi görmem lazım. Dibi görmeden zirveyi göremiyorum ben. Hatta gelin birlikte deniz kızı dinleyelim eğer sizde mutsuzsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes kandırdı ya da sattı.

Konuşacak kimsem kalmadı.

İyi gün dostuydu hepsi.

Her türlü kazığı yiyen yine ben.

Son düzenleme:
Hocam benim dibi görmem lazım. Dibi görmeden zirveyi göremiyorum ben. Hatta gelin birlikte deniz kızı dinleyelim eğer sizde mutsuzsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Herkes kandırdı ya da sattı.

Konuşacak kimsem kalmadı.

İyi gün dostuydu hepsi.

O da farklı bir yöntemmiş. Şahsen kendimce dibi gördüğüm zamanlarda çok uzun bir süre toparlanamamıştım. O yüzden şu an da mutlu olmaya çalışıyorum. Çabalamadığın sürece dert tasan iyice tükendiriyor insanı. En basitinden şükrediyorum. Tavsiye ederim. Yanlış insanlarla karşılaşmış olabilirsin. Çoğumuz öyle ama önünde daha uzun bir hayat var ve birçok insan girecek hayatına daha bunu unutma.

Bu çukurdan çıkınca her şeyin hesabını soracağım.

O da farklı bir yöntemmiş. Şahsen kendimce dibi gördüğüm zamanlarda çok uzun bir süre toparlanamamıştım. O yüzden şu an da mutlu olmaya çalışıyorum. Çabalamadığın sürece dert tasan iyice tükendiriyor insanı. En basitinden şükrediyorum. Tavsiye ederim. Yanlış insanlarla karşılaşmış olabilirsin. Çoğumuz öyle ama önünde daha uzun bir hayat var ve birçok insan girecek hayatına daha bunu unutma.

Eskiden tek tabanca olmak iyidir diyordum. Doğruymuş.

Bundan sonra da iyi kişilerle karşılaşacağımı hiç sanmıyorum.

Bizi çıkmaz sokağa bırakıp yolun açık olsun diyenlere hesabını soracağım.

İçimde öfke ile karışık mutsuzluk var.

Ben biraz ağlayıp rahatlayacağım sonra da zirveyi görmek için çabalayacağım.

@KyHa desteğin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu çukurdan çıkınca her şeyin hesabını soracağım.

Eskiden tek tabanca olmak iyidir diyordum. Doğruymuş.

Bundan sonra da iyi kişilerle karşılaşacağımı hiç sanmıyorum.

Bizi çıkmaz sokağa bırakıp yolun açık olsun diyenlere hesabını soracağım.

İçimde öfke ile karışık mutsuzluk var.

Ben biraz ağlayıp rahatlayacağım sonra da zirveyi görmek için çabalayacağım.

@KyHa desteğin için teşekkürler.
Geçen gün atacaktım vaktim olmamıştı.
Tertemiz playlist. Adamın içinden geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı