MUX nasıl açılır?

BySEMO

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım ASUS TUF Gaming FX505DT-HN536t-Gaming modeli.

Dizüstü bilgisayarlarda performansı arttırmak için MUX diye bir şey varmış. Ben de tam bilmiyorum, bazı bilgisayarlarda varmış. Bazılarında ise yokmuş.

BIOS'ta aradım fakat bulamadım bunu başka bir şekilde açmanın bir yolu var mı? (sanırım harici bir monitörlede direk çözebiliyormuşuz onun için 144Hz bir monitör önerirseniz sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım ASUS TUF Gaming FX505DT-HN536t-Gaming modeli.

Dizüstü bilgisayarlarda performansı arttırmak için MUX diye bir şey varmış. Ben de tam bilmiyorum, bazı bilgisayarlarda varmış. Bazılarında ise yokmuş.

BIOS'ta aradım fakat bulamadım bunu başka bir şekilde açmanın bir yolu var mı? (sanırım harici bir monitörlede direk çözebiliyormuşuz onun için 144Hz bir monitör önerirseniz sevinirim)
Başka yolu yok, eğer cihazınız MUX Switch desteklemiyor ise yolu yok. Ekran alıp geçmeniz gerekecek.

Başka yolu yok, eğer cihazınız MUX Switch desteklemiyor ise yolu yok. Ekran alıp geçmeniz gerekecek.

Alacağım monitörde olması gereken belli bir özellik var mı G-Sync vb gibi? Bir de monitörü taktığım zaman otomatik kendi olacak mı yoksa yapmam gereken bir şey var mı?

Alacağım monitörde olması gereken belli bir özellik var mı G-Sync vb gibi? Bir de monitörü taktığım zaman otomatik kendi olacak mı yoksa yapmam gereken bir şey var mı?
Hayır bir özellik gerekmez sadece monitör olsun yeterli, bir de HDMI girişi dışında Typ-c girişi yani mini Display Port girişi de var mı cihazınızda?

Hayır bir özellik gerekmez sadece monitör olsun yeterli, bir de HDMI girişi dışında typ-C girişi yani mini DisplayPort girişi de var mı cihazınızda?

Type-C girişi yok galiba cihazın sağında bir giriş var ama küçük dikdörtgen bir giriş yanında kilit simgesi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı