Muzlu Twister var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Daha 2-3 ay önce okul kantininde yediğim "Muzlu Twister" ortalıkta yok! İnternette aratınca resmi falan çıkmıyor, hakkında hiçbir bilgi yok. Algida'nın kendi yerli/yabancı sitelerine baktığım zaman orada da görmedim. Dışı muzlu vanilyalı içiyse çikolatalı olan bu Twister'ı daha önce gören var mı? Çakma falan değildi basbayağı Twister.

Kantinde satmıyor zaten uzun zamandır, Kantinciye soracağım.

Adsız.png

Paint üzerinden çizdim, aşağı yukarı böyle bir şey.

Olmama ihtimali yok, başlık düzeltilmiş fakat sorum şu; nerede bu muzlu twister?
Bilemem hocam. Varsa da muhtemelen sınırlı üretimdir. Piyasada sevilirse yaygın üretime geçer. Aslında bunu en çok magnum yapıyor. Yeni ürün çıkarıyor. Az üretiyor, nabız yokluyor. Sevilirse çıkartıyor. Bkz. cokie, double çikolata, böğürtlen. Ben orta okuldayken bunlar yoktu. Magnum normal klasik, badem ve beyaz vardı. Sizin twister de o hesap olur.

Bilemem hocam. Varsa da muhtemelen sınırlı üretimdir. Piyasada sevilirse yaygın üretime geçer. Aslında bunu en çok magnum yapıyor. Yeni ürün çıkarıyor. Az üretiyor, nabız yokluyor. Sevilirse çıkartıyor. Bkz. cokie, double çikolata, böğürtlen. Ben orta okuldayken bunlar yoktu. Magnum normal klasik, badem ve beyaz vardı. Sizin twister de o hesap olur.

Ama benim anlamadığım olay hakkında hiç bir şeyin olmaması, fotoğrafı bile yok ürünün.
Konudanda gördüğünüz gibi bu forumda bu dondurmayı tatmış 2-3 kişi varız sadece, şaşırtıcı.

Ama benim anlamadığım olay hakkında hiç bir şeyin olmaması, fotoğrafı bile yok ürünün.
Konudanda gördüğünüz gibi bu forumda bu dondurmayı tatmış 2-3 kişi varız sadece, şaşırtıcı.
Cidden şaşırtıcı.Belki forum dışında tadan bir sürü kişi vardır ama forumda az kişi vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı