MW 2019 değer mi?

xClaush

Hectopat
Uzun zamandır merak ettiğim bir oyundu. Aklıma geldi fiyatına bakayım dedim 39$ a düşmüş. Tabi kendi kurumuzla almak için x8 yaptığımız için fiyat 300₺ civarına çıkıyor. Almaya değer bir oyun mu?

Bro çok yanlış zamanlamadasın, oyunun yenisi şubatta çıkacak ve şu an multiplayer ölü gibi bir şey herkes Warzone takılıyor, yenisini bekle, zaten pahalı oyun 5 ay sonra eskimesin ben de saldım zaten yenisini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır merak ettiğim bir oyundu. Aklıma geldi fiyatına bakayım dedim 39$ a düşmüş. Tabi kendi kurumuzla almak için X8 yaptığımız için fiyat 300₺ civarına çıkıyor. Almaya değer bir oyun mu?

Sırf Online için alacaksan Warzone ücretsizken hiç alma ama hikayesi içinse 300 TL deger mi bilemem.

Sırf Online için alacaksan Warzone ücretsizken hiç alma ama hikayesi içinse 300 TL deger mi bilemem.

Neden böyle düşündünüz? Bana göre Call of Duty Battle Royale olarak oynacak bir oyun değil.

Bro çok yanlış zamanlamadasın, oyunun yenisi şubatta çıkacak ve şu an multiplayer ölü gibi bir şey herkes Warzone takılıyor, yenisini bekle, zaten pahalı oyun 5 ay sonra eskimesin ben de saldım zaten yenisini bekliyorum.

Almaya değmez o zaman. Teşekkürler.

Bir kaç gün içinde yeni oyunun trailer'ı çıkacak deniyor onu bir izle eğer beğenirsen çıkış tarihi de çok uzak değilse onu alırsın daha mantıklı olur bence.

Bir kaç gün içinde yeni oyunun trailer'ı çıkacak deniyor onu bir izle eğer beğenirsen çıkış tarihi de çok uzak değilse onu alırsın daha mantıklı olur bence.

Yeni oyun Modern Warfare serisi ile bağlantılı mı? Benim derdim MW serisi çünkü :p

Treyarch’ın yaptığı oyunları ben genelde sevmiyorum. Hikaye dışında MP modları çok yapay geliyor. Silah sesleri olsun, tepmesi vs. 2019 MW ise benim favorim. Her şekilde iş dönüşü MP modlarını ve Warzone’u oynuyorum. Tabi tercih size kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı