MW2 2022 vs MW3 2023

MW3 de yine oyuncular kalır ama her sene olan bir şey bu. Yeni CoD çıktığında oyuncuların büyük çoğunluğu yeni oyuna geçer. Bunda da öyle olur evet.

Sağ ol teşekkür ederim yardımların için. Black Ops'u nedense multiplayer olarak daha kötü hatırladığım için MW3'te kalırlar diye düşündüm.

Sağ ol teşekkür ederim yardımların için. Black Ops'u nedense multiplayer olarak daha kötü hatırladığım için MW3'te kalırlar diye düşündüm.

Rica Ederim. Black Ops serisi 3 de hikaye olarak 4 de ise multi olarak düşüşe geçmişti, Cold War ile toparladılar. 6 ile de farklı ama güzel bir iş yapacaklar gibi duruyor.

Merhaba Tekrar rahatsız ediyorum fakat
Rica Ederim. Black Ops serisi 3 de hikaye olarak 4 de ise multi olarak düşüşe geçmişti, Cold War ile toparladılar. 6 ile de farklı ama güzel bir iş yapacaklar gibi duruyor.

Call of Duty'i yükledim ve şöyle bir şey var direkt bunu alayım mı sizce?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-08 154040.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-08 154040.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 37
Ben aldım bayağı iyi olacak diyorlar.

Çıkış yaptıktan sonra dolar fiyatı üstünden zam yiyeceğini söylüyorlar.

Ben 1 2 hafta kala alacağım çıkıp da beğenmezsem iade ederim en kötü. Bu arada zam geleceğini nereden duydunuz genelde tüm AAA oyunlar USD olarak bu fiyata koyuluyor çünkü.

Ben 1 2 hafta kala alacağım çıkıp da beğenmezsem iade ederim en kötü. Bu arada zam geleceğini nereden duydunuz genelde tüm AAA oyunlar USD olarak bu fiyata koyuluyor çünkü.

Türkiye'deki fiyat değil genel olarak zam gelecek diye duydum yabancı haber sitelerinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Black Ops çıkınca fiyat artacak diye anladım doğru muyum? Eğer öyleyse 1 2 hafta önce almayı düşünüyorum yine şu an her türlü oynayamayacağım çünkü.

Bu arada siz vault editionu mu aldınız?

Black Ops çıkınca fiyat artacak diye anladım doğru muyum? Eğer öyleyse 1 2 hafta önce almayı düşünüyorum yine şu an her türlü oynayamayacağım çünkü.

Bu arada siz vault Edition'u mu aldınız?

Ben normal versiyonu aldım. Oyundaki skin paketlerine para yatırdığımdan dolayı sürekli vault ile gelen şeyler bayağı kötü kalıyor sonradan çıkanların yanında. Mesela MW 2 de vault almıştım sonradan daha iyi skinler çıktığından vaultta gelenler boşa gitmişti.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı