MWE 650W vs FSP 650W

Denis97

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım, iki üç parçam kaldı. Onları da yarın öbür gün alacağım. PSU olarak 650W, uzun ömürlü, sağlam bir şey istiyorum. Bütçem en fazla 700 lira. Aklımda iki tane PSU var, başka öneri varsa da alırım. Sizce hangisini almalıyım?
Cooler Master MWE: Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hyper: FSP 650W Pro Hyper H3-650 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: TUF Gaming B450M PRO S
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: 8x2 Crucial Ballistix 3200 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yeni gördüm yarına kadar stok olursa direkt olarak alacağım çok teşekkürler. En son baktığımda indirimde değildi aralarında en iyisi bu değil mi?

Bu fiyata bu. XPG Pylon stoğu bitmiş daha iyiydi aslında.

MWE Bronze modeli, XPG Pylon'dan daha iyi.

XPG Pylon'da DC to DC ve Double Forward var. MWE Bronze'da ise DC to DC ve LLC var. LLC daha iyi.

Attığınız FSP modeli hakkında fazla bilgim yok.

MWE Bronze modeli, XPG Pylon'dan daha iyi.

XPG Pylon'da DC to DC ve double forward var. MWE Bronze'da ise DC to DC ve llc var. Llc daha iyi.

Attığınız FSP modeli hakkında fazla bilgim yok.

Corsair olan modeli aldım çok sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı