MX 110'lu sistemde Windows 10 hızlı değil

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu benim bilgisayarda herhangş bir yere basıyorum mesela sol alttaki başlat tuşuna klavyeden bassam da normalden bassam da sürekli bir geç giriyor. 2 veya 3 saniye arası açılıyor. Onun haricinden diğer şeylerde sağdaki bildirim yeri gibi dosyalar geç açılıyor. Chrome'da yeni sekme açıyorum. Onda da geç açılıyor. Bilgisayarım da kötü değil. İşlemcisi i5 10.nesil ekran kartım NVIDIA MX110. RAM 8 GB. Kötü değil. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemde SSD var mı?

SSD yoksa ondan diye düşünüyorum.
Windows 10 ve daha üst sürümler SSD ile daha iyi performans veriyor.

Evet arkadaşlar SSD var detaylarını bilmiyorum ama okuma yazma yüzden fazla diye hatırlıyorum bazen de 70e 80e düşüyor ama o civarlarda kopyala yapıştır.

Sistemde SSD var mı?

SSD yoksa ondan diye düşünüyorum.
Windows 10 ve daha üst sürümler SSD ile daha iyi performans veriyor.

Arkadaşlar internette bütün şeylere PC hızlandırmalarına baktım lakin işe yarar bir sonuca ulaşamadım diski temizledim templeri temizledim
Şunu söyleyeyim birkaç gün önce işlemci hızını yüzde altmışa sınırladım ısınıp fan çalıştırıyordu sürekli ama bu sürekli olan bir şey hızlı cevap vermemesi Windows'un.

CPU hızını sınırlamanızın Windows'u yavaşlatacağını zannetmiyorum.
Bilgisayarda antivirüsün tanımlandıramadığı bir virüs olabilir mi?
Virüs taraması yaptınız mı?
Program ile SSD'ye bir test yapmanızı öneririm.
Daha sonra diğer parçalara yoğunlaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…