MX 130 GameLoop PUBG Mobile kasma sorunu

kingo199

Hectopat
GameLoop PUBG Mobile kasma sorunu bıktırdı artık. Sistem özelliklerim:
i5 8265M.
MX 130.
8 GB RAM.
512 GB SSD.
PUBG Mobile oyunu için çeşitli Config'ler attım. Grafikleri düşürdüm tüm ayarları denedim YouTube'da ve bu forum sayfasında paylaşılan fakat hala kasıyor. Bilgisayar normal oyunlarda CS:GO... vs. gibi oyunlarda 200-300 FPS alıyorum fakat neden PUBG Mobile'da FPS çok düşük.

İşletim sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ve 10 (64 Bit)

İşlemci:

• Intel Core i3 8100.
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • Intel Core i5-4660.
  • AMD FX-8300.
RAM: 8 GB DDR 4 RAM Corsair Vengeance.

Ekran kartı:

• GTX NVIDIA GTX 660.
  • GeForce GTX 1050.
  • AMD Radeon HD 7850.
  • Nvidiageforce GTX 660 2 GB.
  • AMD Radeon HD 7850 2 GB.
Hafıza:

• 120 GB Adata SSD.
  • 1 TB HDD.
Diye gözüküyor benim sistemim normalde önerilen de açabilir ama niye kasıyor halbuki ayarlar da en düşükte. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
tahminimce ekran kartınızdan dolayı yapıyor emülatör ayarlarından dahili ekran kartı ayarı açıksa kapatın

CS:GO da 200-300 fps almayı nasıl başardınız benim sistem bile 120-150 arası alıyor
Ama zaten bu oyun emulatör bir oyun her türlü kasar en fazla 60 fps alınan bir oyun zaten alışık değilseniz hele 60 fps sabite zor gelir.

CS:GO'da grafikler en düşükte o yüzden o kadar. GameLoop'ta hariciyle çalışıyor.
Sanallaştırma da kapalı.

CS:GO'da grafikler en düşükte o yüzden o kadar. GameLoop'ta hariciyle çalışıyor.
Sanallaştırma da kapalı.
Benim tavsiyem size lite oynayın pc pubg lite hem düzgün fps verir hem de mobile'den fazla zevk alırsınız. Pubg mobile emulatör kasma sıkıntısı veriyor hep hatta oynamak için bana kalırsa normal pubg kadar sistem istiyor.

Neredeyse benim bilgisayarımla aynı özelliklere sahipsiniz sadece benim işlemcim i7 8550U bende ilk başlarda aynı sorunları yaşıyordum fakat GameLoop ayarlarından RAM kullanımını 4 GB yapınca sorun düzeldi belki sizde de düzelir.

Peki sanallaştırma nasıl açılır açarsam oyunda kaç FPS artar ve genel anlamda bilgisayarımı kullanırken performans düşüşü yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…