W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Core i5 1035G1 1.00 GHz (Turbo ile artıyor) -NVIDIA GeForce MX230. -8 GB RAM. -Dell insprion 3593 laptop. Laptopum FiveM kaldırır mı? Çökme olur mu veya ekran kartı yanması gibi şeyler? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Core i5 1035G1 1.00 GHz (Turbo ile artıyor) -NVIDIA GeForce MX230. -8 GB RAM. -Dell insprion 3593 laptop. Laptopum FiveM kaldırır mı? Çökme olur mu veya ekran kartı yanması gibi şeyler?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Orta ayarlarda oynarsınız. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Oynarsınız gibi ama bu konu neden rehber olarak gözüküyor? Artı 0 Eksi
KS KS W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Femto dedi: Oynarsınız gibi ama bu konu neden rehber olarak gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim efendim. Technopatta yeni bir üye olduğum için karıştırdı LerFly dedi: Orta ayarlarda oynarsınız. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım laptopa oynayamazsın diyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi eminsiniz efendim. Artı 0 Eksi
Femto dedi: Oynarsınız gibi ama bu konu neden rehber olarak gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim efendim. Technopatta yeni bir üye olduğum için karıştırdı LerFly dedi: Orta ayarlarda oynarsınız. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım laptopa oynayamazsın diyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi eminsiniz efendim.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 Wastedkey dedi: Özür dilerim efendim. Technopatta yeni bir üye olduğum için karıştırdı Bazı arkadaşlarım laptopa oynayamazsın diyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi eminsiniz efendim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok, sadece merak ettim. Artı 0 Eksi
Wastedkey dedi: Özür dilerim efendim. Technopatta yeni bir üye olduğum için karıştırdı Bazı arkadaşlarım laptopa oynayamazsın diyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi eminsiniz efendim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok, sadece merak ettim.
KS KS W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 Femto dedi: Özür dilemenize gerek yok, sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde şu konu aklıma takıldı. Laptop kullanıyorum patates olur muyum? Artı 0 Eksi
Femto dedi: Özür dilemenize gerek yok, sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde şu konu aklıma takıldı. Laptop kullanıyorum patates olur muyum?
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #7 Sıcaklık değerleriniz yükselecektir, bacağınız haşlanabilir uzun kullanımda. Artı 0 Eksi
KS KS W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #8 Femto dedi: Sıcaklık değerleriniz yükselecektir, bacağınız haşlanabilir uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Yani gerekli önlemleri aldım. Laptopumun altına bir tutucu koydum bunun sayesinde yüksekte ve daha kolay ısı verebilecek. Ayrıca gerekirse notebook soğutucu alabilirim Artı 0 Eksi
Femto dedi: Sıcaklık değerleriniz yükselecektir, bacağınız haşlanabilir uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Yani gerekli önlemleri aldım. Laptopumun altına bir tutucu koydum bunun sayesinde yüksekte ve daha kolay ısı verebilecek. Ayrıca gerekirse notebook soğutucu alabilirim
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #9 Soğutucular tam işe yaramıyor, ısınması gayet doğal onu çok önleyebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi stand ile kullanmanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Soğutucular tam işe yaramıyor, ısınması gayet doğal onu çok önleyebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi stand ile kullanmanız daha iyi olur.
KS KS W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #10 Femto dedi: Soğutucular tam işe yaramıyor, ısınması gayet doğal onu çok önleyebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi stand ile kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim. Stand elimde var. Bilgisayarımın soğutucularına güveniyorum. Arkadaşlarım ekran kartı yanar vb. şeyler söyleyince benimde içime bir korku düştü Artı 0 Eksi
Femto dedi: Soğutucular tam işe yaramıyor, ısınması gayet doğal onu çok önleyebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi stand ile kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim. Stand elimde var. Bilgisayarımın soğutucularına güveniyorum. Arkadaşlarım ekran kartı yanar vb. şeyler söyleyince benimde içime bir korku düştü