MX 350 sistem Marvel Spider-Man kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

yakup2e3245

Femtopat
Daha fazla  
Ben sistemim Marvel Spider-Man kaldırıyor mu? Kaldırmıyorsa ben GeForce NOW falan bir şeyler duydum sistem kaldırmıyorsa gene de oynanıyormuş doğru mudur?
Sistemim: 8,00 GB (kullanılabilir: 7,80 GB)
11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz.
NVIDIA GeForce MX350.

RAM'i 16 GB çıkarmayı öneriyorlar;

Ben sistemim Marvel Spider-Man kaldırıyor mu? Kaldırmıyorsa ben GeForce NOW falan bir şeyler duydum sistem kaldırmıyorsa gene de oynanıyormuş doğru mudur?
Sistemim: 8,00 GB (kullanılabilir: 7,80 GB)
11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz.
NVIDIA GeForce MX350.
720P en düşükte ve FSR ile 30FPS üstü alabiliyorsun. Tabi 8 GB RAM ile baya donar oyun, durmadan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GeForce Now ise bir bulut oyun hizmeti. Sanki Youtube video'su izler gibi direk açıyor oyunu ve oynuyorsun. Eğer internetin kötü ise çamur gibi olur ama sağlam internet varsa, tak diye oynarsın. Basıyorsun ve direk giriyor oyuna.

GeForce Now videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

720p en düşükte ve FSR ile 30FPS üstü alabiliyorsun. Tabii 8 GB RAM ile bayağı donar oyun, durmadan.

GeForce NOW ise bir bulut oyun hizmeti. Sanki YouTube Video'su izler gibi direk açıyor oyunu ve oynuyorsun. Eğer internetin kötü ise çamur gibi olur ama sağlam internet varsa, tak diye oynarsın. Basıyorsun ve direk giriyor.

Donar derken ikide bir donup geri devam eder anlamında mı? Benim internet kötü o zaman GeForce NOW kullanmayayım yani oyunun keyfi kaçar mı yoksa gene oynanır mı?

Bir de çok ısınır mı?

Bu arada 2 değil 1. yi oynayacağım.

Hayatımda gördüğüm en kotu ekran kartı olabilir Valorant'ta yüksek ayara çekince 100 dereceye çıkmış anakarti yakmisti. Tavsiye etmem.

Donar derken ikide bir donup geri devam eder anlamında mı? Benim internet kötü o zaman GeForce NOW kullanmayayım yani oyunun keyfi kaçar mı yoksa gene oynanır mı?

Bir de çok ısınır mı?

Bu arada 2 değil 1. yi oynayacağım.
-8 GB RAM'iniz olduğu için aniden 1 FPS'e düşer filan işte. Kötü internetiniz varsada ekran 144P olup, çok gecikme oluşur. 5 saniye sonra filan bastığınız tuş algılar misali.

-Attığım 1. oyun zaten, PC'ye çıkarken Remastered olarak çıktı ve 2. oyun PC'de yok.

-"Bilgisayar ısınır mı?" onu bilemem, soğutması kötü ise ısınır. Furmark ile ölçebilirsiniz doğrusu, şuan ne söylesem boş olur. Görmek lazım.

O zaman nasıl bir ekran kartım olmalı? Kaldıran en ucuzu kaç lira?
Yani, laptop'a ekran kartı takamazsınız. Yeni laptop alacaksanızda yeni konu açın, bütçe ile beraber. Tabi masaüstü olarak daha iyi şeyler çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı