MX-4 alınır mı?

Heimdall3

Centipat
Katılım
6 Haziran 2022
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lenovo Legion 5'im var ve çok fazla ısınma sorunu yaşıyorum. RDR2'de 95 dereceleri görüyorum ve kalitesiz macundan olabileceğini düşündüm.
Sistemimde Ryzen 5 5600H RTX 3060 var ekran kartım hiç ısınmıyor fakat işlemcim aşırı derecede ısınıyor.
 
Laptop için uygun değil. Kısa bir süre sonra taşma yapıyor işlemci üzerinde kalmıyor. Legion 5 için en iyisi honeywell ptm 7950. Bu kendi fabrika çıkışında kullanılan macunu. Bunun harici diğer macunlar daha kötü bir etki yapıyor cihaza. Aynı cihaza sahibim.
 
Laptop için uygun değil. Kısa bir süre sonra taşma yapıyor işlemci üzerinde kalmıyor. Legion 5 için en iyisi Honeywell PTM 7950. bu kendi fabrika çıkışında kullanılan macunu. Bunun harici diğer macunlar daha kötü bir etki yapıyor cihaza. Aynı cihaza sahibim.

Dediğiniz macunu bulamadım Türkiye'de satışı yok.

Laptopta MX-4 kullananlara sordum gayet iyiymiş.
 
Dediğiniz macunu bulamadım Türkiye'de satışı yok.

Laptopta MX-4 kullananlara sordum gayet iyiymiş.
Ben zamanında baya bir araştırdım. Sıcaklık sabit 95 üstü oluyordu. 2 kere servise yolladım değişmedi. Dediğim macun sorunumu çözdü. Şu an boost açık 80i geçmiyor. Ebuy7 üzerinden alabilirsiniz. Ya da mx4 deneyin karar sizin.
 
Emin misiniz MX-6 alabilirim. Thermal Grizzly Kryonaut da düşünüyordum hangisi sizce?
Kryonaut'u laptopun yanına bile yaklaştırmayın. MX-6 Önerme sebebim Honeywell gibi yüksek viskoziteye sahip olduğu için pump out yapmaz. Ürün sayfasında da MX-4 ve MX-5 macunlara nazaran laptop ve konsol gibi alanlarda kullanılabileceği vurgulanmış.
 

Geri
Yukarı