Çözüldü MX-4 macun taşma yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, güvenilir diye düşündüğüm bir satıcıdan Amazon'dan MX-4 8gr macun aldım. 12100F işlemcim var ve üstünde orijinal fanı takılı. Bu macun taşma falan yapıyormuş galiba, bunun önüne geçmek mümkün mü, herkes mi böyle bir sorun yaşıyor?
İade ile uğraşmak istemiyorum ürün yolda.
Ben ortasına sürüp fanı oturtmayı düşünüyorum, böyle taşma yapar mı?

Çözüm
Ben geçen günlerde laptop'un macununu değiştirdim MX4 kullandım. Sonra emin olamadım bloğu kaldırdığımda taşma yapmamıştı. İnce bir zar şeklinde spatula ile sürüyorum.
Ben geçen günlerde laptop'un macununu değiştirdim MX4 kullandım. Sonra emin olamadım bloğu kaldırdığımda taşma yapmamıştı. İnce bir zar şeklinde spatula ile sürüyorum.

Çözüm
İnternette bir videoda canlandırma yapılmış ısındıkça taşma yapıyor şekilde bir görüntü yapmışlar ama ben de olmadı eski macunun içindeki spatula tarzı şey ile uygularım.

Isındıkça taşma oluyorsa pumpout olmuş demektir. Hangi video bu? Mobil cihazlarda MX-4'ün pumpout yaptığını biliyoruz. 12100F'de sorun olmaması gerekli.
Saçma bir şey hocam ama atayım gene de. O olay laptoplarda oluyorsa o zaman sorun yok zaten laptopum eski ama hiç bakım yaptırmadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saçma bir şey hocam ama atayım gene de. O olay laptoplarda oluyorsa o zaman sorun yok zaten laptopum eski ama hiç bakım yaptırmadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam. MX-4 özelinde laptoplarda çok sık yaşanıyor. 12100F için sorun olmaz. Gerçi benim 5700XT'e ne sürerseniz sürün pumpout oluyor ama es geçiyorum.

Evet hocam. MX-4 özelinde laptoplarda çok sık yaşanıyor. 12100F için sorun olmaz. Gerçi benim 5700XT'e ne sürerseniz sürün pumpout oluyor ama es geçiyorum.
Anladım hocam vakti gelince uygularım duruma bakarım. Çözüldü olarak mod arkadaşlar uygun mesajı işaretlerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı