MX 4 orijinal mi?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Boşverin Trendyol'u, Teknobiyotik'ten alın geçin.

Jumbum yanlış hatırlamıyorsam yurtdışı menşeli veya oradan getirmeye aracılık eden bir e-ticaret kuruluşu olması lazım. Öyle değilse bile güvenilir ve forumda da aktifler. Sahte olacağını sanmam.

Tabi Türkiye'deki yetkili satıcı Akortek bilişim(Teknobiyotik) daha mantıklıdır. Arkadaşların önerisine katılıyorum. Fiyat avantajı da var.

Öte yandan masaüstü CPU IHS üzerinde kullanacaksan sorun yok. Ancak ekran kartı içi veya laptopta doğrudan çip üzerine uygulamada tavsiye etmiyorum. Viskozite çok düşük ve pump out olayı yaşanıyor. Birkaç gün içinde dahi olabilir ve etkisini ciddi ölçüde yitirebilir. Böylesi uygulama için daha yüksek viskoziteli macun(örn aynı markanın MX-6 macunu) öneririm.

Satıcı güvenilir ama ekstra para vermeye gerek yok, teknobiyotikten al.

Jumbum yanlış hatırlamıyorsam yurt dışı menşeli veya oradan getirmeye aracılık eden bir e-ticaret kuruluşu olması lazım. Öyle değilse bile güvenilir ve forumda da aktifler. Sahte olacağını sanmam.

Tabii Türkiye'deki yetkili satıcı akortek bilişim(Teknobiyotik) daha mantıklıdır. Arkadaşların önerisine katılıyorum. Fiyat avantajı da var.

Öte yandan masaüstü CPU ıhs üzerinde kullanacaksan sorun yok. Ancak ekran kartı içi veya laptopta doğrudan çip üzerine uygulamada tavsiye etmiyorum. Viskozite çok düşük ve pump out olayı yaşanıyor. Birkaç gün içinde dahi olabilir ve etkisini ciddi ölçüde yitirebilir. Böylesi uygulama için daha yüksek viskoziteli macun(örneğin aynı markanın MX-6 macunu) öneririm.

Masaüstü CPU için kullanacağım. i3 12100F işlemcim oyunda 80 hatta 90 dereceleri görüyordu. İnşallah bunun sayesinde biraz olsa da düşer. Trendyol'dan alma sebebim ise hızlı gelmesini istiyorum.

Satıcı güvenilir ama ekstra para vermeye gerek yok, Teknobiyotik'ten al.

Boş verin Trendyol'u, Teknobiyotik'ten alın geçin.

Kargo süresinden dolayı Trendyol'u tercih ettim. Teknobiyotik kargo süresi nasıl?

Masaüstü CPU için kullanacağım. i3 12100F işlemcim oyunda 80 hatta 90 dereceleri görüyordu. İnşallah bunun sayesinde biraz olsa da düşer. Trendyol'dan alma sebebim ise hızlı gelmesini istiyorum.

Kargo süresinden dolayı Trendyol'u tercih ettim. Teknobiyotik kargo süresi nasıl?
Yeterince hızlıdır. Yurtiçi kargo kullanıyorlar eğer değiştirmedilerse. Kendi sitesinde de aynı gün kargo diyorlar. Stokta varsa hemen gelir. Tabi bugün için geç kalmış olabilirsin. Yarın verilebilir.

Saat 3'e kadar aynı gün kargo idi en son. İbare olarak aynı gün kargo yazmışlar saat 3 sınırını kaldırmış olabilirler.

Yeterince hızlıdır. Yurtiçi Kargo kullanıyorlar eğer değiştirmedilerse. Kendi sitesinde de aynı gün kargo diyorlar. Stokta varsa hemen gelir. Tabii bugün için geç kalmış olabilirsin. Yarın verilebilir.

Saat 3'e kadar aynı gün kargo idi en son. İbare olarak aynı gün kargo yazmışlar saat 3 sınırını kaldırmış olabilirler.

Az önce Teknobiyotik'ten siparişi verdim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı