the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #1 Merhabalar, n11 üzerinden MX-4 termal macun satın aldım. Ürün sahte olabilir mi?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Haziran 2023 #2 Kutulu ürünler genellikle orijinal oluyor ancak macunun yapısınada bakmak lazım.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 9 Haziran 2023 #3 Hangi satıcıdan aldın? Ben de 3 yıl önce N11'den almıştım yorumları çok pozitif olmasına rağmen sahte çıkmıştı.
Hangi satıcıdan aldın? Ben de 3 yıl önce N11'den almıştım yorumları çok pozitif olmasına rağmen sahte çıkmıştı.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 9 Haziran 2023 #4 Buraya bakarak pek kesin bir cevap vermek zor. Elinize birazcık sürün. Orijinal sahtesine göre daha parlak ve akışkandır. Çakma olan ise yapışkandır.
Buraya bakarak pek kesin bir cevap vermek zor. Elinize birazcık sürün. Orijinal sahtesine göre daha parlak ve akışkandır. Çakma olan ise yapışkandır.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #5 selamdayi dedi: Kutulu ürünler genellikle orijinal oluyor ancak macunun yapısınada bakmak lazım. Eğer Teknobiyotik'den aldıysanız muhtemelen orijinal. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Teknobiyotik'ten almadım. Adieu dedi: Hangi satıcıdan aldın? Ben de 3 yıl önce N11'den almıştım yorumları çok pozitif olmasına rağmen sahte çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan aldım hocam.
selamdayi dedi: Kutulu ürünler genellikle orijinal oluyor ancak macunun yapısınada bakmak lazım. Eğer Teknobiyotik'den aldıysanız muhtemelen orijinal. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Teknobiyotik'ten almadım. Adieu dedi: Hangi satıcıdan aldın? Ben de 3 yıl önce N11'den almıştım yorumları çok pozitif olmasına rağmen sahte çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan aldım hocam.
Ashwarwell Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #6 Hakiki duruyor. QR kodu taramayı denediniz mi?
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #7 Ashwarwell dedi: Hakiki duruyor. QR kodu taramayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. İkiside çalışıyor hocam. Şırınganın ucunun beyaz olması belirleyici mi?
Ashwarwell dedi: Hakiki duruyor. QR kodu taramayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. İkiside çalışıyor hocam. Şırınganın ucunun beyaz olması belirleyici mi?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #8 Emin değilim ama bazı parçalar fark ettim belki işinize yarar. Öncellikle genel olarak orijinal kutuların resminde bu 2 resimin yeri değişmeli. Ayrıca sizdeki ürün 2021 sürümü 2021 olarak aratırsak hiçbir şekilde çıkmıyor. Ön tarafa geldiğimizde ise yazıların yeri yine farklı.
Emin değilim ama bazı parçalar fark ettim belki işinize yarar. Öncellikle genel olarak orijinal kutuların resminde bu 2 resimin yeri değişmeli. Ayrıca sizdeki ürün 2021 sürümü 2021 olarak aratırsak hiçbir şekilde çıkmıyor. Ön tarafa geldiğimizde ise yazıların yeri yine farklı.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #9 Hocam çok kararsız kaldım. Kutusunu falan düzgün açtım iade edebilir miyim? 2021 yazanların hepsi sahte diyebilir miyiz?
Hocam çok kararsız kaldım. Kutusunu falan düzgün açtım iade edebilir miyim? 2021 yazanların hepsi sahte diyebilir miyiz?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #10 the_bkp dedi: Hocam çok kararsız kaldım. Kutusunu falan düzgün açtım iade edebilir miyim? 2021 yazanların hepsi sahte diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İşte bende orada şaşırdım normalde 2019 diye çakmalar dolaşır ama bir yandan 2021 çıksaydı 2020 versiyonunun üretimi durar, fiyatları da artardı. Yorumları kontrol ettiğimde bazıları orijinal olmadığının farkındayım fakat iş görür yazmış.
the_bkp dedi: Hocam çok kararsız kaldım. Kutusunu falan düzgün açtım iade edebilir miyim? 2021 yazanların hepsi sahte diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İşte bende orada şaşırdım normalde 2019 diye çakmalar dolaşır ama bir yandan 2021 çıksaydı 2020 versiyonunun üretimi durar, fiyatları da artardı. Yorumları kontrol ettiğimde bazıları orijinal olmadığının farkındayım fakat iş görür yazmış.