MX-4 sahte mi?

Bende 1 sene önce Trendyol Teknobiyotik'den aldım yorumlarda orijinal olduğunu belirtmişti kullandım ve bir sıkıntısını görmedim bende anlayamadım.

Benimki böyle.

Eki Görüntüle 1814008Eki Görüntüle 1814010
Hocam tek inancım 2021 yazdığı için ufak farklılıklar olabilir. Fakat iade edip Thermal Grizzly alacağım sanırım. Ayrıca kimseye de önermeyin şu macunu. Arctic'in kendisi önlemeli böyle sorunları.

Hocam tek inancım 2021 yazdığı için ufak farklılıklar olabilir. Fakat iade edip Thermal Grizzly alacağım sanırım. Ayrıca kimseye de önermeyin şu macunu. Arctic'in kendisi önlemeli böyle sorunları.
Bu sahte mesela. Orjinal büyük ihtimal macununuz ama bence iade edin. MX-6 veya Pullsar alın.

Adamlar kendiyle çelişmiş 2021 yazan kutulu ürüne 2020 koyduk demişler bence de iade edin Thermal Grizzly almak çok mantıklı ben kullandım gayet memnunum şu an hala taş gibi.

Bence çok ilgi duyulan bir macun olduğu için sahteleri bu kadar iyi olabiliyor hocam ancak ayırt etmek bir hayli zor. Geçmiş olsun.

Bu sahte mesela. Orjinal büyük ihtimal macununuz ama bence iade edin. MX-6 veya Pullsar alın.
Adamlar kendiyle çelişmiş 2021 yazan kutulu ürüne 2020 koyduk demişler bence de iade edin Thermal Grizzly almak çok mantıklı ben kullandım gayet memnunum şu an hala taş gibi.
Hocam bunu seçme sebebim 4gr olmasıydı. GPU ve CPU için 1gr yeterli olur mu? Thermal Grizzly alacağım. Arctic gözümde düştü.

Hocam bunu seçme sebebim 4gr olmasıydı. GPU ve CPU için 1gr yeterli olur mu? Thermal Grizzly alacağım. Arctic gözümde düştü.
Yeter ama siz bunu alın.

Sahte olup olmadığı hakkında fikrim yok ama @550519 MX-4 önermiyordu sanırsam.

Özellikle laptoplarda aşırı derecede pumpout effect yapıyor. Çok kısa süre içerisinde performans kaybına yol açar bu durum.
MX-6 öneririm, soğutma performansı olarak hemen hemen aynı olsa da kolay kolay pumpout yapmaz.

Dünya'da en çok satıldığı için sahtesi çıkan termal macun hocam. Alınabilecek en fiyat performans. Etiketlediğiniz kişi pump-out yapıyor diye önermemişti sanırsam. Düzgün sürerseniz sorun olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı