MX-4 vs Thermal Grizzly

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Son düzenleyen: Moderatör:
MX-4 alman daha iyi olur, içerisinde 4 gr macun var çünkü. Ve tavsiyem başka sitelerden alman, nanokatalog neredeyse 1 ayda tedarik ediyor ürünleri. Ben ay başında sipariş etmiştim hala tedarik sürecinde yani. 😅
1568558417141.png

MX-4 alman daha iyi olur, içerisinde 4 gr macun var çünkü. Ve tavsiyem başka sitelerden alman, nanokatalog neredeyse 1 ayda tedarik ediyor ürünleri. Ben ay başında sipariş etmiştim hala tedarik sürecinde yani. 😅
Eki Görüntüle 438744
Biliyorum ama öyle acelem yok. Öylesine alıcam, kenarda durucak. Bir ısınma oldu mu sürücem. Hani bekletirsem bir sıkıntı olmaz. Değil mi?
İçinde 4 kat daha fazla termal macun olduğu için MX-4 derim.
Bende onu düşünüyordum. Sitedeki ürün gerçek değil mi? diğer satanlarla alakalı farklı bir şeyi yok dime?

@Silinen üye Yok sorun olmaz, benim elimde Teknosa'dan 3 yıl önce aldığım bir macun var hala ilk günkü gibi etkisini gösterebiliyor.
Ozaman sipariş etmeliyim. Stok bitmeden, eyvallah sağolasın. 😀 😀
Fiyat ucuz diye seviniyordum, gel görkü fiyat fırladı, kargo ücreti işi bozdu. Ama yapcak bir şey yok alıcam. 😀
Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı