MX 518 nasıldır?

ÜĞpp0

Centipat
MX 518 nasildir? Kullanan var mı? Şu an fiyati 170 lira 300 liraya kadar mouse alabilirim. Ama bunun sensoru iyi diyorlar. Palm tutuyorum. Elim 18'e 10. sag el tutuyorum. Öneriniriz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX 518 nasildir? Kullanan var mı? Şu an fiyati 170 lira 300 liraya kadar mouse alabilirim. Ama bunun sensoru iyi diyorlar. Palm tutuyorum. Elim 18'e 10. sag el tutuyorum. Öneriniriz varsa bekliyorum.

Kullanıyorum ve çok memnunum ergonomisi müthiş.

İyidir hocam. Ben bunu öneririm:
bu iyi güzel de elim 18 cm bide palm avuç içi tutuyorum küçük gelir diye korkuyorum
Kullanıyorum ve çok memnunum ergonomisi müthiş.
sizin eliniz kaç cm ve tutuş şekliniz nedir ilk aldığınızda garip geldimi

Son düzenleme:
Gerek sensörü gerek ergonomisiyle iyi bir fare, kötü yanları kablosunun ince olması (yine de dayanıksız değil) ve yan tuşlarının biraz boşlukta hissettirmesi.
İyidir hocam. Ben bunu öneririm:
PMW3359 (PMW3331) sensörü MX518`in Hero 16K`sına göre daha zayıf kalıyor, bunu da göz önünde bulundurmak gerekli.

Gerek sensörü gerek ergonomisiyle iyi bir fare, kötü yanları kablosunun ince olması (yine de dayanıksız değil) ve yan tuşlarının biraz boşlukta hissettirmesi.

PMW3359 (PMW3331) sensörü MX518`in Hero 16K`sına göre daha zayıf kalıyor, bunu da göz önünde bulundurmak gerekli.
Geri kalmıyor. Sanırım IPS ve DPI’ye bakılıyordu burada. @TÇB hocam daha bilgili bu konularda.

Sensörü iyi ve rahat bir mouse. Sadece tasarımı diğerleri kadar ilgi çekici değil.

Birisi 11 cm fare iken birisi 13 cm bir fare. Ayrıca sensör farkını hissetmezsiniz. V2 Mini daha küçük bir fare, skatezi daha iyi, kablosu daha iyi ve daha hafif.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı