MX 6 termal macun alınır mı?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Salı günü termal macun alacağım ancak iki şey arasında kaldım. MX-6 veya Thermal Grizzly Kryonaut MX-6'ya daha yakınım çünkü pump out olma riski daha az diğerinde ise genelde herkes pump out sorunundan bahsetmiş. 1 yıl kadar kullanmak istiyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Salı günü termal macun alacağım ancak iki şey arasında kaldım. MX-6 veya Thermal Grizzly Kryonaut MX-6'ya daha yakınım çünkü pump out olma riski daha az diğerinde ise genelde herkes pump out sorunundan bahsetmiş. 1 yıl kadar kullanmak istiyorum. Sizce hangisi?
Noctua nth1.

Performans açısından MX-6'ya benzer mi bir de pump out olmaz değil mi?

Benim testlerimde 5 6 derece fark vardı MX6 ile aralarında. Noctua daha iyi. Laptop için mi kullanacaksın?

Kryonaut beğendiğim ve önerdiğim bir macun fakat Noctua NT H2 falan da cok başarılı.

Benim testlerimde 5 6 derece fark vardı MX6 ile aralarında. Noctua daha iyi. Laptop için mi kullanacaksın?

Hayır masaüstü Noctua'nın mı sıcaklık oranı daha az yoksa MX 6'nın mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı