MX 6 termal macun alınır mı?

Dizüstü bilgisayarlar için kullanmayı düşünüyorsan MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pumpout yapar sıcaklıkların yine yüksek olur. Masaüstü bilgisayarlarda kullanacaksan etkilidir ama daha iyi seçenekler var.

Gramaj çok sorun değil.

Kryonaut al geç o zaman testi attım örnek olarak. Max'da 10 derece fark oluyor.

Dizüstü bilgisayarlar için kullanmayı düşünüyorsan MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pumpout yapar sıcaklıkların yine yüksek olur. Masaüstü bilgisayarlarda kullanacaksan etkilidir ama daha iyi seçenekler var.

Bu laptopta her macun başa bela zaten ped kullanmak dışı çare yok gibi.

Kryonaut al geç o zaman testi attım örnek olarak. Max'da 10 derece fark oluyor.

Bu laptopta her macun başa bela zaten ped kullanmak dışı çare yok gibi.

Testi atmamışsınız bir de pump out çok yapıyor diyorlar ve testlere baktığımda işlemcide sakız gibi gözüküyor yani sürdükten sonra.

Maksimum 500 TL önerebileceğiniz termal macun var mı?

NT H1 3.5gr 380TL Kryonaut 380TL 1gr benim önerim bulabilirsen NT H2 veya Kryonaut.

ID-Cooling ID TG15 var 200TL 1.5gr 8.5W ısi iletkenligi var H1 ile ayni Noctua'nin ama kalitesini ve kullanici yorumlarini incelemek lazim.

NT H1 3.5gr 380TL Kryonaut 380TL 1gr benim önerim bulabilirsen NT H2 veya Kryonaut.

ID-Cooling ID TG15 var 200TL 1.5gr 8.5W ısi iletkenligi var H1 ile ayni Noctua'nin ama kalitesini ve kullanici yorumlarini incelemek lazim.
Hocam benim de benzer bir sorum var. NT-H2 ile MX-6 arasında oyunlarda kaç derece fark olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı