Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Merhaba. Windscribe'ı kaldırmaya çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum.
Çözüm Zurnadürüm 18 Ekim 2022 MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de.
MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #2 MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de. Artı 0 Eksi Çözüm
MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de.
KS KS Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #3 Zurnadürüm dedi: MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Eki Görüntüle 1547469 Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam Windscribe açılırken hata veriyor diye silmek istemiştim. Sizin dediğinizi yaptım ve Windscribe artık hata vermiyor. Silmeme gerek kalmadı. Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Eki Görüntüle 1547469 Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam Windscribe açılırken hata veriyor diye silmek istemiştim. Sizin dediğinizi yaptım ve Windscribe artık hata vermiyor. Silmeme gerek kalmadı. Teşekkür ederim
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 18 Ekim 2022 #4 Zurnadürüm dedi: MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Eki Görüntüle 1547469 Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Harbiden systemcd olmadan ama systemd kurulu iken nasıl başlamış sistem. Başlar başlamasına da baya uğraştırır. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: MX Tools programını çalıştır. Oradan Boot Options(Başlatma Seçenekleri) Eki Görüntüle 1547469 Kernel parameters kısmına: Kod:Panoya kopyala quiet splash init=lib/systemd/systemd Sonra sistemi yeniden başlat. Yeniden dene bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Harbiden systemcd olmadan ama systemd kurulu iken nasıl başlamış sistem. Başlar başlamasına da baya uğraştırır.