MX110, A Way Out için yeterli mi?

mustafacandan

Hectopat
Arkadaşlar benim indireceğim oyunu oynamam için sadece ekran kartım yetersiz. Ekran kartım GeForce MX110. Oyunun istediği ise NVIDIA GeForce GTX 650 Ti. Bu arada; sistemim oyun için yeterli mi diye baktığım site "Can i run it" ve oyun "A Way Out". Bir cevap yazarsanız sevinirim. Diğer sistem gereksinimlerim yetiyor fakat ekran kartım yetmezse sıkıntı olur mu, bunu merak ettim.

Çözüm
Hocam öncelikle o baktığınız siteler gerçekten sağlıklı sonuçlar vermiyor. Bende bir ara gamesystemrequirements diye bir site kullanıyordum. Sitenin çalıştırmaz dediği her oyunu orta ayarda GT940MX ile oynamıştım. Sorunuzun cevabına gelince de "Notebookcheck" sitesinden istediğiniz oyunun FPS değerini bulamadım fakat Call Of Duty WWII FPS değerlerini buldum. Bu oyunu 1280 x 720 çözünürlükte düşük ayarlarda 55 FPS ile oynatıyor. Call Of Duty GTX 660 ekran kartı istiyor. Yani bu oyunda 55 FPS veriyorsa, sizin istediğiniz oyunda kart tahminen 30 FPS üstünü verecektir.
Hocam öncelikle o baktığınız siteler gerçekten sağlıklı sonuçlar vermiyor. Bende bir ara gamesystemrequirements diye bir site kullanıyordum. Sitenin çalıştırmaz dediği her oyunu orta ayarda GT940MX ile oynamıştım. Sorunuzun cevabına gelince de "Notebookcheck" sitesinden istediğiniz oyunun FPS değerini bulamadım fakat Call Of Duty WWII FPS değerlerini buldum. Bu oyunu 1280 x 720 çözünürlükte düşük ayarlarda 55 FPS ile oynatıyor. Call Of Duty GTX 660 ekran kartı istiyor. Yani bu oyunda 55 FPS veriyorsa, sizin istediğiniz oyunda kart tahminen 30 FPS üstünü verecektir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı