Omarrr111 Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 32 27 Ekim 2020 #1 Laptopumun özellikleri: - 8 GB RAM - NVIDIA MX110 - Intel 10.nesil 1.0 GHz 8 çekirdek. Bu özelliklere sahip bir laptop CS:GO kaldırır mı en düşük ayarlarda?
Laptopumun özellikleri: - 8 GB RAM - NVIDIA MX110 - Intel 10.nesil 1.0 GHz 8 çekirdek. Bu özelliklere sahip bir laptop CS:GO kaldırır mı en düşük ayarlarda?
KS KS Omarrr111 Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 32 27 Ekim 2020 #11 kaan.chnr dedi: Kaldırır. Ben MX230'la oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... oyunun fps değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı Artı 0 Eksi
kaan.chnr dedi: Kaldırır. Ben MX230'la oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... oyunun fps değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #12 Omarrr111 dedi: Oyunun FPS değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı. Ama CS:GO'da işlemcide önemli. Artı 0 Eksi
Omarrr111 dedi: Oyunun FPS değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı. Ama CS:GO'da işlemcide önemli.
KS KS Omarrr111 Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 32 27 Ekim 2020 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: O kadar para verdiğiniz güçlü anlamına gelmez. Ama laptop güçlü onu söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... peki sizce amdmi intelmi Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: O kadar para verdiğiniz güçlü anlamına gelmez. Ama laptop güçlü onu söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... peki sizce amdmi intelmi
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #14 Omarrr111 dedi: oyunun fps değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı Genişletmek için tıkla... Oyundan oyuna değişir. Artı 0 Eksi
Omarrr111 dedi: oyunun fps değerini etkileyen en önemli bileşen ekran kartımı Genişletmek için tıkla... Oyundan oyuna değişir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #15 Omarrr111 dedi: Peki sizce amdmi intelmi. Genişletmek için tıkla... Laptopta Intel daha iyidir. Ama Intel işlemcilerin de AMD karşılığı var tabii. Artı 0 Eksi
Omarrr111 dedi: Peki sizce amdmi intelmi. Genişletmek için tıkla... Laptopta Intel daha iyidir. Ama Intel işlemcilerin de AMD karşılığı var tabii.
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #16 Omarrr111 dedi: peki sizce amdmi intelmi Genişletmek için tıkla... AMD, daha bütçe dostu bu yüzden aynı fıyat üzerinden kıyaslarsan AMD daha iyi. Edit: En azından masaüstülerde. Artı 0 Eksi
Omarrr111 dedi: peki sizce amdmi intelmi Genişletmek için tıkla... AMD, daha bütçe dostu bu yüzden aynı fıyat üzerinden kıyaslarsan AMD daha iyi. Edit: En azından masaüstülerde.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #17 FakirButGururlu dedi: AMD, daha bütçe dostu bu yüzden aynı fıyat üzerinden kıyaslarsan AMD daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Intel mobil işlemcilerde daha iyidir. Artı 0 Eksi
FakirButGururlu dedi: AMD, daha bütçe dostu bu yüzden aynı fıyat üzerinden kıyaslarsan AMD daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Intel mobil işlemcilerde daha iyidir.
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Kardeşim Intel mobil işlemcilerde daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Olabilir, mobil işlemciler hakkında çok bilgim yok maalesef. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Kardeşim Intel mobil işlemcilerde daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Olabilir, mobil işlemciler hakkında çok bilgim yok maalesef.