Ben zamanında Epic Games'ten GTA 5 indirdim oynuyordum falan sonra oyunun yarısında falan oyun birden geç geliyor gibi oluyor. Ses çok kötü oluyor. Oyun ağır çekim gibi oluyor. İnternette hiçbir çözüm bulamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Evet haklısın bu bir oyun bilgisayarı değil hatta ara ara oyun içi ısınmaları bile normal sayıyorum ama yine de bu oyunu açması lazım mantıken sonuçta oyun 2GB Ekran Kartı istiyor ve bu bende var sistemim hepsini karşılıyor
Bileşenlerin etkisi çok büyük zaten, bir süre oynadıktan sonra iyice düştüğünü söylemişsin ya, o düşüşün bütün bileşenlerin tam güç kullanılmaya başladığından dolayı mı olduğunu, yoksa başka bir sorundan dolayı mı olduğunu öğrenmeye çalışıyorum.
Ekran kartının gücünü VRAM ile ölçemezsin. Kullandığınız laptop oyun için değil ofis kullanımı için. Elindeki laptop ile oyunu bir şekilde oynasan bile oyuncu laptoplarında bulunan soğutma çözümleri olmadığı için performans düşüşü kaçınılmaz olacaktır.
Ekran kartının gücünü VRAM ile ölçemezsin. Kullandığınız laptop oyun için değil ofis kullanımı için. Elindeki laptop ile oyunu bir şekilde oynasan bile oyuncu laptoplarında bulunan soğutma çözümleri olmadığı için performans düşüşü kaçınılmaz olacaktır.