MX110 için Adobe After Effects sürüm tavsiyesi

Omarrr111

Picopat
Adobe After Effects programı için bir sürüm seçmek istiyorum ama fazla karışık olmasın ve sistemim rahatça kaldırabilsin istiyorum. Sizce hangi sürümü seçmeliyim?
8 GB RAM.
NVIDIA MX110.
10.nesil i5 1035G1.
200 GB SSD.

2020 rahatlıkla kaldırır hocam. Benim AMD FX 6300 işlemci 8 GB RAM R7 240 ekran kartı var 2020 biraz kasarak edit yapabiliyorum. Hiç kasmamasını istiyorsanız After Effects'de devasa bir bilgisayarınızın olması lazım. :D

2015 öneririm.
2020 kullanıyor olsam da 2015 de daha rahat ediyordum arayüzde bir şeyler bulmak artık daha zor gibi. Ve kesinlikle daha fazla sistem gerkesinimi var 2015 olması kötü olduğunu göstermemekle beraber çoğu şeyi 2020 kadar iyi yapabiliyor.
Eğer basit sade işler yapacaksanız hiçbirinde sorun yaşamazsınız lakin plug-in kullancaksanız 2015 daha mantıklı bir seçim.

2020 rahatlıkla kaldırır hocam. Benim AMD FX 6300 işlemci 8 GB RAM R7 240 ekran kartı var 2020 biraz kasarak edit yapabiliyorum. Hiç kasmamasını istiyorsanız After Effects'de devasa bir bilgisayarınızın olması lazım. :D
peki bu işte ne kadar ileridesiniz
2015 öneririm.
2020 kullanıyor olsam da 2015 de daha rahat ediyordum arayüzde bir şeyler bulmak artık daha zor gibi. Ve kesinlikle daha fazla sistem gerkesinimi var 2015 olması kötü olduğunu göstermemekle beraber çoğu şeyi 2020 kadar iyi yapabiliyor.
Eğer basit sade işler yapacaksanız hiçbirinde sorun yaşamazsınız lakin plug-in kullancaksanız 2015 daha mantıklı bir seçim.

Anladım peki lyrics edit yaparken hiçbir sıkıntı yaşamam değil mi yani pack yükleyebilirim ve daha birçok efekti.
2015 öneririm.
bide galiba 2015 sürümü 13.1 olarak geçiyo sanırım internette

Peki bu işte ne kadar ileridesiniz.

Anladım peki lyrics edit yaparken hiçbir sıkıntı yaşamam değil mi yani pack yükleyebilirim ve daha birçok efekti.

Bir de galiba 2015 sürümü 13.1 olarak geçiyor sanırım internette.

After Effects olarak bayağı çözdüm hocam. Edithizm tarzı diyelim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı