Çözüldü MX110 laptop aşırı derecede yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bu bilgisayarı yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Fan temizliklerinin düzenli aralıklarla yaparım. Fakat son 2 ayda anormal bir yavaşlama var. Bilgisayar yavaş açılıyor. Toparlanması 5 dakika kadar alıyor. Chrome açıyorum 5 dakika sonra geliyor. Arada donuyor 1-2 saniyeliğine. Ben virüsden şüpheliyim. Eğer başka bir sebebi varsa yazarsanız sevinirim.
İ5 8. nesil
Nvidia MX110
8 GB RAM DDR4

Çözüm
Tam olarak nelerde sıkıntı olduğunu anlayamadım. Açıklarsanız iyi olur.

Herhangi bir sorun gözükmüyor. Warning yazan yere takılma HD Tune onu çoğu HDD de yapıyor. Hard diskler günümüz teknolojisi için bir hayli yavaşladılar. 128 GB 240GB gibi küçük bir SSD alıp Windows'u SSD'ye kurarsan sorun çözülecektir.
Tam olarak nelerde sıkıntı olduğunu anlayamadım. Açıklarsanız iyi olur.

Herhangi bir sorun gözükmüyor. Warning yazan yere takılma HD Tune onu çoğu HDD de yapıyor. Hard diskler günümüz teknolojisi için bir hayli yavaşladılar. 128 GB 240GB gibi küçük bir SSD alıp Windows'u SSD'ye kurarsan sorun çözülecektir.

Çözüm
CD-ROM yuvanız varsa evet. HDD yuvasından HDD'yi söküp oraya SATA SSD takacaksın. CD-ROM kısmını söküp de HDD kızağı yardımıyla HDD'yi oraya takacaksın. Şu video daha ayrıntılı anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı