MX130 CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Berat55

Hectopat
Birkaç aylığına eski laptopumu kullanmak zorundayım. i5IML05 10.nesil işlemci, MX130 ekran kartı, 8 GB RAM ile CS:GO'da 1024×768 çözünürlükte, grafiklerin hepsi düşükte rekabetçide Max 60, basit eğlencede 30-40FPS'i geçmiyor. Sistemi benden düşük arkadaşlarım benden daha iyi FPS alıyor ve aynı laptopun YouTube'daki testleri daha yüksek FPS alıyor.

i8250-mx130 ile rekabetçide 140 fps civarı alıyordum
İşlemci ayarlarını yapamaışşınzıdır muhtemelen.

Birkaç aylığına eski laptopumu kullanmak zorundayım. i5IML05 10.nesil işlemci, MX130 ekran kartı, 8 GB RAM ile CS:GO'da 1024×768 çözünürlükte, grafiklerin hepsi düşükte rekabetçide Max 60, basit eğlencede 30-40FPS'i geçmiyor. Sistemi benden düşük arkadaşlarım benden daha iyi FPS alıyor ve aynı laptopun YouTube'daki testleri daha yüksek FPS alıyor.

Hocam aynı sorun bende de oluyordu aynı işlemci 4 GB RAM MX130 kullanıyordum. Fişte oynayın şarj tam dolu olsa da. Sadece CS:GO'da değil bütün oyunlarda fişe takılı oynayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı