MX130 ETS düşük FPS

Bilmiyorum ama 10 dk oyun oynuyorum aslan gibi kükrüyor.
MSI Afterburner veya Coretemp ile bakın. Sıcaklık yüzünden performans kaybı olabiliyor bariz.
 
Merhaba, MX130, i5 10.nesil, 8 GB sistemim var ETS testlerine bakınca 60-70 FPS arası değer gösteriyor fakat benim sistemim 30 FPS alıyor yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum. Bir de demo ile oyunun ful hali aynı FPS alır mı?
Demoda biraz daha yüksek FPS alırsınız, sürücüleriniz güncelmi? Nvidia App'ten kontrol edin. Intel kullanıyor iseniz sürücüleri Intel Driver Support Assistant ile güncelleyebilirsiniz.
 
İlk aldığım zamanlar akıcıydı 60 FPS falandı 2021'de aldım şimdi ama 30 FPS cracklı oyun indirdim ondan olabilir mi?



En düşük ayarlada oynuyorum.
Isınıyodur. Sıcaklığa bak fazlaysa laptobu aç temizle düzelmezse termal macun yenilemen gerekebilir.
 
Isınıyordur. Sıcaklığa bak fazlaysa laptopu aç temizle düzelmezse termal macun yenilemen gerekebilir.

Bilgisayarcı yapar mı maaliyet ne olur?

Demoda biraz daha yüksek FPS alırsınız, sürücüleriniz güncel mi? NVIDIA App'ten kontrol edin. Intel kullanıyor iseniz sürücüleri Intel Driver Support Assistant ile güncelleyebilirsiniz.

Güncel. Intel kullanıyorum ama sürücü güncellemeyi bilmiyorum.

Orta kalabalık bir yere girsem FPS düşer mi sabit 30 FPS oflinede.
 
Nasıl indirebilirim?

 
Bilgisayarcı yapar mı maaliyet ne olur?



Güncel. Intel kullanıyorum ama sürücü güncellemeyi bilmiyorum.

Orta kalabalık bir yere girsem FPS düşer mi sabit 30 FPS oflinede.
Bilgisayarcıya vermeni önermem. Kendin yapsan daha iyi. İllaki bilgisayarcı istiyorsan götür yaparlar heralde.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı