- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Meslek
- Palyaço
Öncelikle herkese merhaba.
Epic Games'ten çok makul bir fiyata Red Dead Redemption 2 satin aldım ancak henüz indirmeye başlamadım. Baktığım Benchmark'lara göre Low ayarlar 720pde 30 FPS alabiliyorum.
Ama ben Benchmark'lara inanmıyorum çünkü GTA 5 Low'da 27 FPS alırsınız diyen birçok Benchmark testinin aksine Very High ayarlarda 35-40 FPS (900P) oynayabiliyorum. Muhtemelen RDR2'de de bu şekilde olacaktır.
Soruma gelecek olursak sistemim RDR2'yi hangi ayarlarda kaldırabilir eğer düşük ayarlar olacaksa oyunu oynamaya değer mi?
Sistem özelliklerim:
i51035G7 3.6 GHz (i5 10. nesil)
16 GB RAM DDR4.
Windows 10 Home 64X.
MX130 GDDR5 2 GB VRAM +2 GB paylaşımlı VRAM.
Yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Düzenleme:
GTA 5'te hangi ayarlarda oynadığımı gösterirsem belki sorumun cevabına katkıda bulunabilirim:
Doku kalitesi: Çok yüksek.
Gölge kalitesi: Yüksek.
Gölgelendirme kalitesi: Çok yüksek.
Çim yoğunluğu: Ultra.
Yansıma kalitesi: Ultra.
Trafik yoğunluğu: Maksimum.
NPC farklılığı: Ortalama.
Çözünürlük: 1600X900.
Uzaklık ölçeği: 16X.
TXAA: Açık.
FXAA: Açık.
Epic Games'ten çok makul bir fiyata Red Dead Redemption 2 satin aldım ancak henüz indirmeye başlamadım. Baktığım Benchmark'lara göre Low ayarlar 720pde 30 FPS alabiliyorum.
Ama ben Benchmark'lara inanmıyorum çünkü GTA 5 Low'da 27 FPS alırsınız diyen birçok Benchmark testinin aksine Very High ayarlarda 35-40 FPS (900P) oynayabiliyorum. Muhtemelen RDR2'de de bu şekilde olacaktır.
Soruma gelecek olursak sistemim RDR2'yi hangi ayarlarda kaldırabilir eğer düşük ayarlar olacaksa oyunu oynamaya değer mi?
Sistem özelliklerim:
i51035G7 3.6 GHz (i5 10. nesil)
16 GB RAM DDR4.
Windows 10 Home 64X.
MX130 GDDR5 2 GB VRAM +2 GB paylaşımlı VRAM.
Yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Düzenleme:
GTA 5'te hangi ayarlarda oynadığımı gösterirsem belki sorumun cevabına katkıda bulunabilirim:
Doku kalitesi: Çok yüksek.
Gölge kalitesi: Yüksek.
Gölgelendirme kalitesi: Çok yüksek.
Çim yoğunluğu: Ultra.
Yansıma kalitesi: Ultra.
Trafik yoğunluğu: Maksimum.
NPC farklılığı: Ortalama.
Çözünürlük: 1600X900.
Uzaklık ölçeği: 16X.
TXAA: Açık.
FXAA: Açık.
Son düzenleyen: Moderatör: