meaCTTR Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Valorant oynarken 100 FPS alırken birden 40'lara kadar düşüyor bilgisayarımın özellikleri şöyle: MX130. i5 10210u. 8 GB RAM. 256 GB SSD Dizüstü bilgisayar sürücüler güncel ekran kartı 65 derecelerde.
Valorant oynarken 100 FPS alırken birden 40'lara kadar düşüyor bilgisayarımın özellikleri şöyle: MX130. i5 10210u. 8 GB RAM. 256 GB SSD Dizüstü bilgisayar sürücüler güncel ekran kartı 65 derecelerde.
meav2 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 30 Haziran 2022 #11 Lee Yubin dedi: Technopat'ın Afterburner kullanma rehberi var eğer izlemediyseniz onu bir izleyin. Eğer yine çözemezseniz öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... CPUID diye program indirdim oyun esnasında size görüntilerini paylaşacağım. Lee Yubin dedi: Technopat'ın Afterburner kullanma rehberi var eğer izlemediyseniz onu bir izleyin. Eğer yine çözemezseniz öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet Böyle attım Son düzenleme: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Technopat'ın Afterburner kullanma rehberi var eğer izlemediyseniz onu bir izleyin. Eğer yine çözemezseniz öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... CPUID diye program indirdim oyun esnasında size görüntilerini paylaşacağım. Lee Yubin dedi: Technopat'ın Afterburner kullanma rehberi var eğer izlemediyseniz onu bir izleyin. Eğer yine çözemezseniz öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet Böyle attım
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 30 Haziran 2022 #12 meav2 dedi: Evet Böyle attım Genişletmek için tıkla... Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığım konudaki çözümü siz de deneyin. Artı 0 Eksi
meav2 dedi: Evet Böyle attım Genişletmek için tıkla... Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığım konudaki çözümü siz de deneyin.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 30 Haziran 2022 #13 Lee Yubin dedi: Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığımı siz de deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam frekans değerine bakmadan yapsam tekrar eski haline geri getirebilir miyim? Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığımı siz de deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam frekans değerine bakmadan yapsam tekrar eski haline geri getirebilir miyim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 30 Haziran 2022 #14 gamerkral15 dedi: Hocam frekans değerine bakmadan yapsam tekrar eski haline geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu program kalıcı bir ayar yapmıyor galiba, yani bilgisayarı açtığınızda programı açmazsanız programın etkisi olmaz. Artı 0 Eksi
gamerkral15 dedi: Hocam frekans değerine bakmadan yapsam tekrar eski haline geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu program kalıcı bir ayar yapmıyor galiba, yani bilgisayarı açtığınızda programı açmazsanız programın etkisi olmaz.
meav2 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 30 Haziran 2022 #15 Lee Yubin dedi: Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığım konudaki çözümü siz de deneyin. Genişletmek için tıkla... Bana mı demek istediniz yoksa ISO adlı kullanıcıya mı? Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Sizin de mi ekran kartı MX130'du? Eğer öyleyse attığım konudaki çözümü siz de deneyin. Genişletmek için tıkla... Bana mı demek istediniz yoksa ISO adlı kullanıcıya mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 30 Haziran 2022 #16 meav2 dedi: Bana mı demek istediniz yoksa ISO adlı kullanıcıya mı? Genişletmek için tıkla... Size. Başka hesaptan yazdığın için başkası sandım. Artı 0 Eksi
meav2 dedi: Bana mı demek istediniz yoksa ISO adlı kullanıcıya mı? Genişletmek için tıkla... Size. Başka hesaptan yazdığın için başkası sandım.
meav2 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 30 Haziran 2022 #17 Lee Yubin dedi: Size. Başka hesaptan yazdığın için başkası sandım. Genişletmek için tıkla... Ben meacttr adlı kullnacıyım hesabım 1 saatliğine engellenmişti hatta size belirttim ilk sayafada. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Size. Başka hesaptan yazdığın için başkası sandım. Genişletmek için tıkla... Ben meacttr adlı kullnacıyım hesabım 1 saatliğine engellenmişti hatta size belirttim ilk sayafada.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 30 Haziran 2022 #18 meav2 dedi: Ben meacttr adlı kullnacıyım hesabım 1 saatliğine engellenmişti hatta size belirttim ilk sayafada. Genişletmek için tıkla... Attığım konudaki programı dener misin sen de? Artı 0 Eksi
meav2 dedi: Ben meacttr adlı kullnacıyım hesabım 1 saatliğine engellenmişti hatta size belirttim ilk sayafada. Genişletmek için tıkla... Attığım konudaki programı dener misin sen de?
meav2 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 30 Haziran 2022 #19 Lee Yubin dedi: Attığım konudaki programı dener misin sen de? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Attığım konudaki programı dener misin sen de? Genişletmek için tıkla... Evet denedim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 30 Haziran 2022 #20 meav2 dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi mi? Düzelmesi lazım, bir şeyleri yanlış yapmadığına emin misin? Artı 0 Eksi
meav2 dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi mi? Düzelmesi lazım, bir şeyleri yanlış yapmadığına emin misin?