MX150 i5 8250U ile Minecraft oynanır mı?

keremekebere

Centipat
Daha fazla  
Acer MX150 ekran kartı, 4 GB RAM, i5 8250U işlemci ile Minecraft oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS'te oynarım ve aşırı ısınma gerçekleşir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer optifine kurup, detaylı grafik ayarlarından ayarları kısarsanız, ve daha soft temiz bir düşük boyutlu texture kurarsanız oynarsınız.

i5 6200U
R5 M330
4 GB Ram ile bu şekilde 1.14 sürümlerinde online serverlarda oynuyordum, hatta bilgisayar üzerinden 4-5 kişilik server bile kuruyordum.

Ben Minecraft 1.16'yı 2009'dan kalma 2 GB Ram'li sistemimde bile sabit 30 FPS oynayabiliyorum,
herhalde siz daha rahat akıcı oynarsınız.

Bilgisayarınızda kullandığınız ekran çözünürlüğüne bağlı. 1024x768 çözünürlüğüne alırsanız 120FPS bile oynarsınız. Fakat olur da 1920x1080 çözünürlüğe alırsanız 45-50 FPS ile oynayabilirsiniz OptiFine yardımıyla.

Acer MX150 ekran kartı, 4 GB RAM, i5 8250u işlemci ile Minecraft oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS'te oynarım ve aşırı ısınma gerçekleşir mi?

Vallahi hocam bilmiyorum ama kardeşimde ATI Radeon HD2400 Pro 2 GB ekran kartı ve sanırım Core 2 Duo ve 4 GB RAM var 76 FPS falan alıyor sürekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı