MX150 Laptop Alınır Mı?

Daha fazla  
Profil Kapağı
1522784841
Alınır tabi özellikle isteğiniz doğrultusunda :) Bu laptop ile ilgili daha önce harddiskinden ses geldiği ile ilgili yorumlar okumuştum ne kadar doğrudur bir fikrim yok. Ek olarak özelliklerinde TN panel olduğu yazıyor bu da 1 eksi. Laptop bu 2 durum haricinde Mx150'li en iyi f/p ürünü.
Düzenleme: Lenovo Ideapad 520 Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Freedos Fiyatı
Eğer almaya karar verirseniz aynı fiyata bu versiyonunu almanızı tavsiye ederim. Gördüğüm kadarıyla 2 artı ve 1 eksisi var. Eksisi: 8GB RAM. Artısı: 1080p ekran çözünürlüğü ve IPS ekran.

Alınır tabi özellikle isteğiniz doğrultusunda :) Bu laptop ile ilgili daha önce harddiskinden ses geldiği ile ilgili yorumlar okumuştum ne kadar doğrudur bir fikrim yok. Ek olarak özelliklerinde TN panel olduğu yazıyor bu da 1 eksi. Laptop bu 2 durum haricinde Mx150'li en iyi f/p ürünü.
Eğer almaya karar verirseniz aynı fiyata bu versiyonunu almanızı tavsiye ederim. Gördüğüm kadarıyla 2 artı ve 1 eksisi var. Eksisi: 8GB RAM. Artısı: 1080p ekran çözünürlüğü ve IPS ekran.
3.5 k ya cikiyor fiyat .bir inceki indirimle 2.7 kya gelir

İçinde Mx150 bulunan bir dizüstü bilgisayarla ne yapmak istediğinizi bilmiyorum ama 8GB RAM inanın bana yeterli. Fazlası İngiliz'in deyimiyle "overkill" olur. Gerek yoktur. Oyun oynamak isterseniz RAM'den ziyade ekran kartına takılırsınız, günlük kullanım, dizi-film izleme, internette sörf yapma gibi işler için de 8 GB RAM oldukça yeterli ve hatta yer yer fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı