Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 17 Kasım 2020 #2 Anunswin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Bu programlar çok ağır olmaz. FPS'ye etki etmemesi için. Bu yüzden kafadan 5 FPS ekleyebilirsiniz.
Anunswin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Bu programlar çok ağır olmaz. FPS'ye etki etmemesi için. Bu yüzden kafadan 5 FPS ekleyebilirsiniz.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #3 5-10 FPS diyelim.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #4 İbrahim Gürel dedi: Bu programlar çok ağır olmaz. FPS'ye etki etmemesi için. Bu yüzden kafadan 5 FPS ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt progra mıydı.
İbrahim Gürel dedi: Bu programlar çok ağır olmaz. FPS'ye etki etmemesi için. Bu yüzden kafadan 5 FPS ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt progra mıydı.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 17 Kasım 2020 #5 Anunswin dedi: Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt progra mıydı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım.
Anunswin dedi: Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt progra mıydı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #6 İbrahim Gürel dedi: Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım. Genişletmek için tıkla... HMM doğru diyorsunuz neyse öylesine sormuştum zaten belki bir gün yüklerim diye.
İbrahim Gürel dedi: Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım. Genişletmek için tıkla... HMM doğru diyorsunuz neyse öylesine sormuştum zaten belki bir gün yüklerim diye.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 17 Kasım 2020 #7 CS:GO testi ~5 yıl önceden bu arada.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #8 Anunswin dedi: Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt programıydı. Genişletmek için tıkla... Kendisi de video altına yazmış zaten: ''Kayıt yapmadan önce FPS fazla'' diye.
Anunswin dedi: Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt programıydı. Genişletmek için tıkla... Kendisi de video altına yazmış zaten: ''Kayıt yapmadan önce FPS fazla'' diye.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #9 feahleinda_ dedi: CS:GO testi ~5 yıl önceden bu arada. Genişletmek için tıkla... 2020 diyor.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 17 Kasım 2020 #10 Anunswin dedi: 2020 diyor. Genişletmek için tıkla... Yalan. Eldivenlere bakabilirsin çok eski oyuncu modelleri de öyle.
Anunswin dedi: 2020 diyor. Genişletmek için tıkla... Yalan. Eldivenlere bakabilirsin çok eski oyuncu modelleri de öyle.