Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MX230 oyun testlerine bakıyorum da şimdi adam 30 FPS alıyor. Bir oyundan ama video çektiği için kafadan bir 30FPS daha eklememiz mi lazım?
Bu programlar çok ağır olmaz. FPS'ye etki etmemesi için. Bu yüzden kafadan 5 FPS ekleyebilirsiniz.
Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım.Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt progra mıydı.
Benim bildiğim kadarı ile böyle. Tabii bir de FPS göstermesi için kullanılan programları da eklemek lazım.
Kendisi de video altına yazmış zaten: ''Kayıt yapmadan önce FPS fazla'' diye.Yapma ya ben önceden bir bilgisayarım ile 60 FPS oyun oynardım 25-20 FPS kadar düşerdi video da. Eski bir PC'di sıradan bir ekran kayıt programıydı.
CS:GO testi ~5 yıl önceden bu arada.
2020 diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.