MX330 sistemde Dying Light 25 FPS'e sabitlendi

İşletim sistemi
Windows 10

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün Dying Light indirdim ve oyun max 25 fps alıyor. Bunun sistemden kaynaklı olmadığını biliyorum çünkü fps limiti koymuşum gibi 25-24 yaparak takılı kalıyor. Ayarlardan ayarları en düşüğe çeksem de FPS limitini sınırsız, 144, 80 vs. yapsam da düzeltemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• İşlemcim: Intel Core i5-1035G1
  • Ekran kartım: NVIDIA GeForce MX330
  • 8 GB da belleğim var.

Cihazım laptop.

Selamlar. Bugün Dying Light indirdim ve oyun max 25 fps alıyor. Bunun sistemden kaynaklı olmadığını biliyorum çünkü fps limiti koymuşum gibi 25-24 yaparak takılı kalıyor. Ayarlardan ayarları en düşüğe çeksem de FPS limitini sınırsız, 144, 80 vs. yapsam da düzeltemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• İşlemcim: Intel Core i5-1035G1
  • Ekran kartım: NVIDIA GeForce MX330
  • 8 GB da belleğim var.

Cihazım laptop.
Ekran kartına göre normal FPS.

Artı -1 Eksi
1-RAM kullanımını oyun esnasında atın.
2-Sıcaklıkları atın: Oyun açıldığı anda yani sıcaklık azken de FPS 25 ise sıcaklıklarla alakası yoktur demek.
3-Ekran kartı Denetim Masası'ndan ayarlamalar yapın performans ayarları olsun. Bilmiyorsanız benim ayarları atayım biliyorsanız söyleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı