MX330 ve i5 1035G1 FPS düşmesi

uuua

Hectopat
RAM
8
Ekran kartı
mx330
İşlemci
1035g1
Acer Extensa 215-53G kullanıyorum. Her oyunda drop giriyor ve drop girdiği zamanlarda GHz 0.40'lara düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Extensa 215-53G kullanıyorum. Her oyunda drop giriyor ve drop girdiği zamanlarda GHz 0.40'lara düşüyor.

Windows güncellemelerinizi yaptınız mı? Bilgisayarınızda mining tarzı virüsler olabilir.

Sürücülerinizi güncelleyin. Zararlı yazılımları var ise silmek için Kaspersky ve Malwarebytes kurarak tarama yapın. Performans arttırma ayarları yapın. Drop girmesinin sebebi RAM'den büyük ihtimalle. 8 GB RAM artık yetmiyor, en az 16 lazım. BIOS güncellemesi yapın.

Windows güncellemelerinizi yaptınız mı? Bilgisayarınızda mining tarzı virüsler olabilir.

Her güncelleme geldiğinde güncelliyorum ve Windows'un kendi tarama yerinden taradığımda bir şey çıkmıyor.

Sürücüler güncel, performans ayarları yapıldı, daha 3 hafta önce Kaspersky ile 2 kere tam tarama yaptım bir şey çıkmadı ve bugün 2 kere Windows'un kendi tarama özelliği ile taradım, RAM yükseltmeyi bende istiyorum teknik servise göndersem 16 yapalar mı? BIOS güncellemesi yapmayı bilmiyorum.

Virus bulaşsa saçma olurdu Valorant ve CS:GO'dan başka oynadığım oyun yok.

Windows Defender yetmez. Size önerim ne olur nolmaz Kaspersky veya Malwarebytes'la tam tarama yapın.

Aracı yükleyin. Klasöre çıkartın. Programı çalıştırın. Ana ekrandan BD PROCHOT tikini kaldırın. Sorun düzelecektir.

Yukarıda mesaj yazan iki arkadaşın dediği gibi ThrottleStop uygulamasını kullanın. RAM yükseltmesi için de servise gönderebilirsiniz.

Windows Defender yetmez. Size önerim ne olur nolmaz Kaspersky veya Malwarebytes'la tam tarama yapın.
Dostum tam tarama yaptım 941.658 dosya tarandı geçerli tehdit yok diyor yani droplar ısıdan dolayımı oluyor?
Yukarıda mesaj yazan iki arkadaşın dediği gibi ThrottleStop uygulamasını kullanın. RAM yükseltmesi için de servise gönderebilirsiniz.

Ya birisi şey demişti "fazla ThrottleStop uygulamasını kullanınca bilgisayar müdale edilemeyecek hale geliyor" bunu duyunca bende indirmekten tırstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…