ThrottleStop Ana ekranındaki BD PROCHOT kutusundaki tiki kaldır. Onun dışında bir şey yapamam çünkü sistemin kilit altında. Bu belki sorununu bir nebze çözebilir. Çözerse çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
Aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum. Sorun ısınmada. 1 tane kaliteli soğutucu aldım 10 FPS olan GTA 4 oyununu soğutucuyla 70-80 FPS oynadım fanlarım tozlu olmasına rağmen.
Aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum. Sorun ısınmada. 1 tane kaliteli soğutucu aldım 10 FPS olan GTA 4 oyununu soğutucuyla 70-80 FPS oynadım fanlarım tozlu olmasına rağmen.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Daha önceden almıştım şu an stoklarda bulamıyorum Hepsiburada'da vs. Bunu bulabildim. Soğutucu bu hocam.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Daha önceden almıştım şu an stoklarda bulamıyorum Hepsiburada'da vs. bunu bulabildim. Soğutucu bu hocam.
Evet ısınıp performansını düşürmediği sürece gayet iyi bir cihaz. Soğutucusuz eski yeni her oyunda kasma yaşıyordum artık yaşamıyorum. Bir de üstüne ThrottleStop ayarları yapıp fanı temizlettirirsem daha da yükseleceğini düşünüyorum.
Evet ısınıp performansını düşürmediği sürece gayet iyi bir cihaz. Soğutucusuz eski yeni her oyunda kasma yaşıyordum artık yaşamıyorum. Bir de üstüne ThrottleStop ayarları yapıp fanı temizlettirirsem daha da yükseleceğini düşünüyorum.
Benim de orada tam ortada değil. Soğutucuyu oraya denk getiriyorum.
Benim de orada tam ortada değil. Soğutucuyu oraya denk getiriyorum.