MX6 vs MX4

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum. 1.5 yıl oldu alalı. Termal macun yenilemeyi düşünüyorum. Ama bu 2'si arasında kaldım. MX6 vs MX4 8 gr alacağım evet çok fazla ama neredeyse yarı yarıya fiyatda. Teknobiyotik'de lakin bazı kişiler çok hızlı kuruyor demiş ama çoğu yerde uzun ömürlü yazıyor. Bu doğru mu? Çünkü bu macunun pump-out riski çok düşük diye biliyorum. Onun dışında CM cyrofuze var. O 500 TL ama. Çok kullanılmadığı için ve bir video da MX 4 ile arasında 3-4 derece oynadığı için içime sinmedi. Sizce MX 6 alınır mı? Laptop Monster overclocklu olup olmadığını bilmiyorum.

Piyasadaki ürünlerin tamamı resmen laptoplarda pump-put yapıyor. Sadece Türkiye içerisinden alabiliyorsan Gelid GC Extreme harici ürün önermem. Yurtdışından alabileceksen Honeywell PTM 7950 ve Shin-Etsu çok çok iyidir.

Hocam Kryonaut hızlı kuruyor diyor çoğu kişi ve laptopta pump-out yapıyor diye biliyorum som kararım hydronaut vs MX6 sizce hangisi iyi olur hyronaut kururmu çünkü PC 90 derecelere kadar çıkıyor oyunlarda.

Hocam Kryonaut hızlı kuruyor diyor çoğu kişi ve laptopta pump-out yapıyor diye biliyorum som kararım hydronaut vs MX6 sizce hangisi iyi olur hyronaut kururmu çünkü PC 90 derecelere kadar çıkıyor oyunlarda.
Laptopta cryofuze violet kullanıyorum. Kıvamı yoğun. Düzgün sürersen bir sıkıntı da olmaz. Termal iletkenliği de çok çok iyi. MX6 yanına bile yanaşamaz.

Laptopta Cryofuze violet kullanıyorum. Kıvamı yoğun. Düzgün sürersen bir sıkıntı da olmaz. Termal iletkenliği de çok çok iyi. MX6 yanına bile yanaşamaz.

Hocam bir tane video izlemiştim MX4 ile aynı ısıtma gücündeydi uzun vadede bilemem ama onun 2 gramını almak yerine 8 gr MX 6 alabilirim eğer MX 6 uzun vadeli isi 2-3 yılda kuruyorsa hadi 1 olsun MX 6 alacağım.

Hocam mx 6 uzun sürece dayanır mı son olarak bi -50 ile 150 derece yazıyor sitesinde bu tam olarak ne ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı