Selamlar tekrardan, oyunu çalıştırırken UnityPlayer.dll eksik diye bir hata alıyorum. Diğer oyunda yaptığım gibi el ile DLL indirdim. Bu sefer 0xc00007b hatasını aldım. Sonrasında indirdiğim DLL dosyasını sildim. Hala UnityPlayer.dll eksik hatası alıyorum. Bilgisayarıma uyumlu bu DLL dosyasını indirmem gerekiyor galiba. Yardımcı olursanız sevinirim. Son çare format atacağım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Oyunun adı 恋爱公寓. Dosya konumunda vcredist gibi bir klasör yok. Ekran kartı sürümümü güncelledim, başka bir programı güncellemek gerekebilir diye düşünüyorum. DirectX vs. nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.
《My Girl:Love Story》is a video RPG Game, which includes 156 video story clips. The game tells a romantic story of a newly graduated college student and a co-rented boy. Now, you have a chance to experience the most real Asian love story.
Geri dönüşüm kutusu bomboş hocam. Dediğiniz şekilde CMD'yi başlattım ve kodu girdim. %100 oldu sonrasında çıktım tekrar oyuna giriş yaptım ama sorun aynı. Teşekkür ederim yine de. Raporda bir sorun var mı? Başka benim yapabileceğim bir şey var mı?