My Girl: Love Story UnityPlayer.dll Eksik

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Selamlar tekrardan, oyunu çalıştırırken UnityPlayer.dll eksik diye bir hata alıyorum. Diğer oyunda yaptığım gibi el ile DLL indirdim. Bu sefer 0xc00007b hatasını aldım. Sonrasında indirdiğim DLL dosyasını sildim. Hala UnityPlayer.dll eksik hatası alıyorum. Bilgisayarıma uyumlu bu DLL dosyasını indirmem gerekiyor galiba. Yardımcı olursanız sevinirim. Son çare format atacağım.

Son düzenleme:
İndirdiğiniz RAR dosyasını silip tekrar indirebilirsiniz. Ayrıca CTRL+R kombinasyonu ile de filtreyi sıfırlayabilirsiniz.
Logfile sanırım yaptım hocam. Hatayı hangi oyunda aldığımı aşağıya bırakıyorum. UnityPlayer.dll dosyası eksik hatasını aldım. Oyunun dosyalarını doğruladım ama fayda etmedi.

Bu dosyayı yanlışlıkla silmiş olabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusuna bir bakın. Bu dosyayı bulursanız da system32 konumuna atın.

Eğer orada yoksa, CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komutunu girin. Yapılmamış Windows güncellemeleri varsa yapın.

Bu dosyayı yanlışlıkla silmiş olabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusuna bir bakın. Bu dosyayı bulursanız da system32 konumuna atın.

Eğer orada yoksa, CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komutunu girin. Yapılmamış Windows güncellemeleri varsa yapın.
Geri dönüşüm kutusu bomboş hocam. Dediğiniz şekilde CMD'yi başlattım ve kodu girdim. %100 oldu sonrasında çıktım tekrar oyuna giriş yaptım ama sorun aynı. Teşekkür ederim yine de. Raporda bir sorun var mı? Başka benim yapabileceğim bir şey var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı